19:27 uur 17-10-2017

Andersen Global kondigt uitbreiding aan naar Ecuador

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Andersen Global kondigt met trots een nieuwe aanwezigheid aan in Ecuador via een samenwerkingsovereenkomst met twee toonaangevende fiscaal adviesbureaus, FIDESBURó Cia. Ltda. en PROFILE Cia. Ltda. Deze firma’s staan op het punt te fuseren tot FidesProfile en vormen een belangrijke stap in de uitbreiding van het platform van Andersen Global in Zuid-Amerika om naadloze diensten en oplossingen van de hoogst mogelijke kwaliteit te bieden aan klanten wereldwijd.

PROFILE wordt geleid door de partners Mauricio Durango en Jorge David Uribe. Mauricio en Jorge merkten op: “De strategie van Anderson Global wat betreft fiscale en juridische diensten volgt de normen van onafhankelijkheid en transparantie die leidend zijn bij professionele ethiek. We zijn blij deel uit te maken van dit proces en samen te werken in de voortdurende uitbreiding van Andersen Global.”

PROFILE is al twintig jaar lang een toonaangevende firma binnen Ecuador, met hun hoofdkantoor in Quito. De firma bestaat uit fiscale en juridische professionals die gespecialiseerd zijn in landelijke en internationale belastingsystemen, overdrachtsprijzen en juridische dienstverlening.

FIDESBURó is tien jaar geleden opgericht en heeft zijn hoofdkantoor in Guayaquil. De firma biedt fiscale en juridische diensten voor nationale en multinationale bedrijven binnen een groot aantal sectoren, waaronder bouw, productie, onroerend goed, scheepvaart, transport en logistiek en groot- en kleinhandel. FIDESBURó staat onder leiding van partners Pablo Guevara, Mario Orellana en Alfredo Bustos.

“Dankzij de internationale groei van Andersen Global kunnen we onze klanten de best mogelijke internationale diensten blijven bieden”, aldus Pablo. “De samenwerking met Andersen Global biedt vele voordelen voor onze klanten. Voor multinationals in Ecuador, maar ook Ecuadoraanse bedrijven die in andere landen actief zijn, bieden wij geïntegreerd advies voor hun geconsolideerde activiteiten.”

“Onze samenwerking met Mauricio en het team in Ecuador versterkt onze capaciteiten in Latijns-Amerika en is de volgende stap om beter te integreren met locaties in Zuid-Amerika. Ecuador heeft een groeiende economie, een voorkeurslocatie en een veeleisend belastingsysteem waarvoor uitmuntende fiscale diensten een noodzaak zijn”, merkt Mark Vorsatz op, Global Chairman en Andersen Tax LLC CEO. “Onze samenwerking met gelijkgestemde individuen tijdens de doorlopende uitbreiding van ons platform binnen deze regio garandeert dat we nog beter uitgerust zijn om een naadloze, uitmuntende internationale dienst aan te bieden. Ik ben zeer onder de indruk van de potentiële groei binnen de markt en hoe goed deze markt op cultureel niveau bij ons past.”

Andersen Global is een internationale associatie van afzonderlijke, onafhankelijke, aangesloten bedrijven die bestaat uit belasting- en wetgevingsprofessionals over de hele wereld. Andersen Global is in 2014 opgericht door het Amerikaanse onderdeel Andersen Tax LLC, en heeft nu wereldwijd meer dan 2.200 professionals en een aanwezigheid op meer dan 71 locaties via aangesloten kantoren en samenwerkende firma’s.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Andersen Tax
Megan Tsuei, 415-764-2700

Check out our twitter: @NewsNovumpr