10:39 uur 13-06-2018

Andersen Global voegt juridische diensten toe in Brazilië

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Andersen Global zet haar groei en robuuste aanwezigheid binnen de Latijns-Amerikaanse regio voort met de toevoeging van Lotti e Araujo, een advocatenkantoor met kantoren in São Paulo en Rio de Janeiro. De juridische praktijk van Lotti, die bestaat uit ongeveer 30 advocaten en wordt geleid door algemeen directeur Rogério Araújo, vormt een aanvulling op het bestaande Andersen Tax-team in Brazilië.

“Zuid-Amerika blijft een belangrijke markt voor het bedrijf en Lotti past uitstekend bij onze uitbreidingsplannen in de regio. De toevoeging geeft ons mogelijkheden voor de totale dienstverlening op juridisch gebied”, merkte Global Chairman en Andersen Tax LLC CEO, Mark Vorsatz op. “Daarnaast werkten verschillende partners van Lotti eerder bij Arthur Andersen in de juridische praktijk in Brazilië en zij delen onze waarden zoals verantwoord beheer, transparantie en de allerbeste service.”

Lotti en Araujo leveren juridische diensten op verschillende terreinen van het ondernemingsrecht, met expertise op het gebied van fiscale geschillen, civiele zaken, arbeid en bedrijfssectoren. Het bedrijf is gespecialiseerd in geschillen, bestuursrecht en adviesdiensten, zoals buitenlandse investeringen, commerciële zaken, internationale handel, intellectueel eigendom, vastgoedbeheer, arbeidsrecht en sportrecht.

“Samen met de bestaande fiscale praktijk in Brazilië zullen we ons dienstenaanbod voor onze klanten kunnen vergroten”, aldus Rogério. “We zijn trots op het leveren van juridische diensten van hoge kwaliteit, en het werken met het team van Andersen zal ons helpen om internationaal een uitgebreidere en betere kwaliteit te bereiken.”

Andersen Global is een internationale associatie van juridisch afzonderlijke, onafhankelijke firma’s met belasting- en wetgevingsprofessionals over de hele wereld. Andersen Global, opgericht in 2013 door het aangesloten Amerikaanse bedrijf Andersen Tax LLC, heeft nu wereldwijd meer dan 3.000 professionals en heeft een aanwezigheid in meer dan 106 locaties via aangesloten firma’s en samenwerkende firma’s.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

 

Contacts

Andersen Tax
Shereen Ameri, 650-289-5742