09:24 uur 16-05-2018

Andersen Tax & Legal voegt locatie toe in Monterrey, Mexico

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Andersen Global kondigt met trots haar nieuwe aanwezigheid aan in Mexico, via de uitbreiding van Andersen Tax & Legal in Monterrey, een industriële en multisectoriële stad. Monterrey ligt in het noordoosten van het land en staat bekend als de industriële hoofdstad van Mexico. Het is de thuisbasis van vele grote, internationale ondernemingen, wat Monterrey tot een strategische locatie maakt vanwege zijn financiële en industriële activiteiten.

Andersen Tax & Legal in Mexico is in juni 2015 als bedrijf onderdeel geworden van Andersen Global. De onderneming heeft nu vestigingen in vijf locaties: twee in Mexico-Stad, en één in Guadalajara, Queretaro en Monterrey.

Jose Luis Hinojosa, de nieuwe partner die aan het hoofd staat van de Monterrey-vestiging, merkt op: “Het is een eer om voor Andersen Tax & Legal in Mexico te werken, en ik breng graag al mijn ervaring naar het team om bij te dragen aan het succes van de firma met de uitbreiding van deze nieuwe vestiging in Monterrey.”

Hinojosa heeft meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van douane en buitenlandse handel. Voordat hij bij Andersen Tax & Legal kwam werken, was Hinojosa 16 jaar lang in dienst bij PwC als directeur Buitenlandse Handel, Douane en BTW op hun vestigingen in Monterrey en Mexico-Stad. Daarvoor werkte hij op de afdeling Export Promotion Programs van het Ministerie van Economische Zaken.

Managing Partner voor de vestiging Andersen Tax & Legal in Mexico, Jose Luis Montes: “Wij zijn ervan overtuigd dat Jose Luis onze uitbreidingsstrategie zal versterken door niet alleen het beste personeel aan te trekken, maar ook door ervoor te zorgen dat wij lokaal en internationaal de beste service verlenen via de lidfirma’s en samenwerkende bedrijven van Andersen Global.”

Andersen Tax & Legal in Mexico blijft zwaar juridische en belastingexpertise leveren op vele praktijkgebieden.

Andersen Tax & Legal is het Mexicaanse onderdeel van Andersen Global, een internationale associatie van juridisch afzonderlijke, onafhankelijke, aangesloten bedrijven met belasting- en wetgevingsprofessionals over de hele wereld. Andersen Global, opgericht in 2013 door het aangesloten Amerikaanse bedrijf Andersen Tax LLC, heeft nu wereldwijd meer dan 2500 professionals en heeft een aanwezigheid in meer dan 95 locaties via aangesloten kantoren en samenwerkende kantoren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

 

Contacts

Andersen Tax
Shereen Ameri, 650-289-5742