18:07 uur 12-03-2024

BLUETTI lanceert nieuwe AC200L Portable Power Station in Europa op 13 maart

BERLIJN–(BUSINESS WIRE)– BLUETTI, de toonaangevende innovator op gebied van oplossingen voor duurzame energie, kondigt enthousiast de nakende lancering aan van haar nieuwste product, de BLUETTI AC200L Portable Power Station, die op 13 maart op de Europese markt zal verschijnen. De AC200L, ontworpen om draagbare stroomvoorziening revolutionair te veranderen, is een krachtige bundeling van betrouwbaarheid, efficiëntie en milieuvriendelijkheid.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240312042702/nl/

BLUETTI NEW COLLECTION AC200L (Photo: Business Wire)

BLUETTI NEW COLLECTION AC200L (Photo: Business Wire)

Ongeëvenaard vermogen en duurzaamheid

De kern van de BLUETTI AC200L bestaat uit een robuuste lithium-ijzerfosfaat batterij (LiFePO₄) van 2.048 Wh, die meer dan een decennium lang instaat voor een lange nuttige levensduur en veiligheid met meer dan 3.000 levenscycli. BLUETTI dekt dit product ook met 5 jaar garantie, een sectorprimeur, om extra gemoedsrust te bieden. Uitgerust met een formidabele 2.400 W zuivere sinusgolf AC-inverter (7.200 W piekvermogen), uitbreidbaar tot 3.600 W in Power Lifting-modus, is de AC200L volledig klaar om apparaten die veel vermogen vergen en gevoelige elektronica probleemloos te voeden.

Uitbreidbaar vermogen en snel opladen

De AC200L kan onafhankelijk een koffiezetapparaat van 1.200 W voeden, om tot 31 kopjes verse koffie te zetten, en een koelkast van 150 W meer dan 12 uur lang van stroom voorzien. Bovendien ondersteunt het uitbreiding van het vermogen via extra batterijen zoals de 2.048 Wh B230 of twee 3. 072 Wh B300 batterijpacks. Dit schroeft het vermogen respectievelijk op tot 4.096 Wh of 8.192 Wh, om de werkduur ervan volgens de behoeften te kunnen verlengen.

De AC200L kan dankzij snel laadvermogen van 2.400 W in amper 45 minuten tot 80% opladen via een muurstopcontact. In optimale weersomstandigheden voltooit het een oplaadbeurt van 1.200 W op zonne-energie in ongeveer 2 uur, perfect voor back-upvermogen en vermogensbehoeften onderweg.

Veelzijdige uitgangen en intelligente functies

De AC200L beschikt over 10 uitgangen voor diverse vermogensbehoeften, waaronder een DC-poort van 48 V om de batterij RV life op te laden wanneer gekoppeld met de optionele BLUETTI D40 DC-DC-lader, die 12V vermogen voor de meeste RV-apparaten kan omzetten.

Verder kunnen gebruikers deze instellingen aanpassen en de batterij via de BLUETTI-app bewaken/beheren.

Over BLUETTI

Vanaf het begin heeft BLUETTI zich voor een duurzame toekomst ingezet door als pionier groene energieopslagoplossingen voor zowel binnen- als buitengebruik te ontwikkelen. Via initiatieven zoals het LAAF-programma (Lighting An African Family) zal BLUETTI meer dan 100.000 Afrikaanse gezinnen in landelijke gebieden sterker maken aan de hand van goed verlichte woonruimtes en gelijke onderwijskansen. Met een uitgebreide portfolio betrouwbare producten afgestemd op avontuur, noodstroomvoorziening als back-up en een leven zonder netstroom, blijft BLUETTI zorgen voor een concrete, positieve impact om de koolstofvoetafdruk wereldwijd te minimaliseren. Meer informatie over BLUETTI en haar innovatieve producten vindt u op BLUETTI’s website.

Bron: EU-marketing BLUETTI

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

E-mail: pr.eu@bluetti.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr