16:27 uur 01-02-2024

BLUETTI lanceert draagbare AC2A-krachtcentrale in Europa om buitenstroom opnieuw te definiëren

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– BLUETTI, een gerenommeerde leider op het gebied van draagbare energieoplossingen, zal op 2 februari de AC2A, de meest compacte draagbare energiecentrale in zijn assortiment ooit, introduceren op de markten van de Europese Unie en het Verenigd Koninkrijk, waarop ook een andere nieuwkomer verwelkomd zal worden, de AC70. Deze innovatieve oplossingen staan op het punt om een nieuwe norm te stellen voor buitenenergie en bieden ongeëvenaard gemak en betrouwbaarheid voor liefhebbers van buitenactiviteiten.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240131168389/nl/

BLUETTI AC2A (Photo: Business Wire)

BLUETTI AC2A (Photo: Business Wire)

BLUETTI AC2A: mobiele kracht draagbaar als nooit tevoren

Met een gewicht van slechts 3,6 kg en qua formaat vergelijkbaar met een compacte gereedschapskist, is de AC2A speciaal ontworpen voor wandelaars, kampeerders en iedereen die onderweg stroom nodig heeft.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

E-mail: eu.pr@bluetti.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr