19:22 uur 11-05-2023

BLUETTI helpt Moederdag speciaal te maken met diverse stroomoplossingen

STUHR, Duitsland–(BUSINESS WIRE)– BLUETTI, een toonaangevend bedrijf in de industrie voor opslag van hernieuwbare energie, kondigt een speciale actie aan voor Moederdag van 6 tot 18 mei. Dit evenement omvat BLUETTI’s eersteklas stroomoplossingen om Moederdag onvergetelijk te maken.

Moeder verwennen met een ontspannend uitje

Er is geen betere manier om iets leuks met moeders te doen dan door een excursie buitenshuis te plannen, zoals kamperen, wandelen of klimmen. Om de ervaring in de buitenlucht nog aangenamer te maken, is een draagbaar stroomstation zoals de BLUETTI EB3A, EB55 of EB70 iets wat u moet hebben. Ze wegen tussen de 4,5 kg en 9,7 kg en zijn ongeveer zo groot als een gemiddelde schoenendoos.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

jacinda@bluetti.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr