17:29 uur 15-09-2023

BLUETTI lanceert de EP760-oplossing voor energieopslag thuis om elektriciteitskosten tijdens de winter te verlagen

STUHR, Duitsland–(BUSINESS WIRE)– BLUETTI, een vooraanstaand merk voor opslag van schone energie, introduceert het EP760 back-upvoedingssysteem voor thuis om de winter voor te bereiden. Deze innovatie verzekert continue verwarming en verlichting in huis tijdens een stroomuitval zonder dat u hoge energiefacturen in de bus krijgt.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230915751153/nl/

BLUETTI EP760 Energy Storage System (Graphic: Business Wire)

BLUETTI EP760 Energy Storage System (Graphic: Business Wire)

Kosteneffectief energiebeheer

Het EP760-systeem is compatibel met diverse zonnepanelen en slaat zonne-energie op met een indrukwekkend maximumvermogen van 9.000W. Deze opgeslagen energie dient als betrouwbare voedingsbron voor ‘s nachts of bij onverwachte stroomonderbrekingen. Zelfs zonder zonnepanelen benut de EP760 een intelligente verschuiving van de piekbelasting, zodat gebruikers kunnen opladen op momenten dat er weinig vraag is, om dan de opgeslagen energie tijdens piekmomenten te kunnen gebruiken en zo de uitgaven voor energie op doeltreffende wijze te verminderen.

Gepersonaliseerde capaciteit

Dankzij het modulaire ontwerp voorziet de EP760 personaliseerbare energieopslag. Door de EP760 met twee of vier B500 batterijpacks te combineren, kunnen gebruikers een energieopslagsysteem tot stand brengen gaande van 9.920Wh tot 19.840Wh. Deze uitgebreide capaciteit verzekert voldoende voeding tijdens lange stroomonderbrekingen, waardoor de hele winter lang consistente verwarming verzekerd kan worden.

Veelzijdige toepassing

De EP760 is ontworpen om zich aan verschillende omgevingen aan te passen. De IP65-beschermingsgraad verzekert dat het water- en stofbestendig is. In bedrijf blijft het geluid onder 50 decibel. Dit apparaat kan vlot in een woning, een cabine of een schuur geïnstalleerd worden. Dankzij het compacte design kan het verticaal worden opgesteld om ruimtebeslag te optimaliseren. De interne, zelf verwarmende functie staat in voor een vlotte werking, zelfs bij een temperatuur van -20°C, waardoor het ook voor zeer koude regio’s geschikt is.

Duurzaam en veilig

Voor BLUETTI zijn veiligheid en lange levensduur cruciaal. De EP760 beschikt over betrouwbare lithium-ijzerfosfaatbatterijen, die bekend staan om hun standvastigheid met meer dan 3.500 levenscycli, equivalent met een gebruik van een decennium lang. Met een garantie van 10 jaar en plaatselijke serviceteams, verzekert BLUETTI een zorgeloze werking en ondersteuning.

Beschikbaarheid en gratis uitproberen

De EP760 zal vanaf 15 september verkrijgbaar zijn voor een startprijs van € 5.999.

Over BLUETTI

Van bij het begin heeft BLUETTI zich ingezet om duurzaamheid en oplossingen voor groene energie te promoten. Door milieuvriendelijke oplossingen voor energieopslag aan te bieden voor toepassingen binnen en buiten, beoogt BLUETTI om uitzonderlijke ervaringen voor onze woningen voor te stellen, terwijl tegelijk een bijdrage wordt geleverd voor een duurzame toekomst voor onze planeet. Dit engagement voor duurzame energie hielp BLUETTI om in meer dan 100 landen actief te zijn en wereldwijd het vertrouwen van miljoenen klanten te verdienen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

press@bluetti.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr