19:14 uur 21-04-2023

BLUETTI brengt de AC180 uit, een nieuwe doorbraak op het gebied van draagbare stroomvoorziening

STUHR, Duitsland–(BUSINESS WIRE)– Kamperen in het voorjaar is de laatste jaren geleidelijk populair geworden en biedt mensen een kostbare kans om zich te ontdoen van de drukte van het stadsleven en nauw contact te hebben met de natuur. Bij de meeste reizen hadden ze echter te kampen met mobiele stroomtekorten.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230421005200/nl/

(Photo: Business Wire)

(Photo: Business Wire)

BLUETTI, marktleider op het gebied van energieopslag, staat op het punt een gloednieuw model te onthullen. Als opvolger van de vorige draagbare stations zoals de EB150 en EB240, is de AC180 ontworpen met een hoop verbeteringen die het een stuk beter maken, waardoor het een welverdiende draagbare stroomvoorziening is voor noodhulp, plotselinge stroomuitval, excursies en meer.

Verken de buitenlucht met grote capaciteit

Om de levensstijl in de buitenlucht te verbeteren, rust BLUETTI de AC180 uit met een constant uitgangsvermogen van 1800W en een capaciteit van 1.152Wh, die bijna alle stroomvereisten van essentiële zaken thuis of in het wild dekt. Bovendien heeft de AC180 ook een Power Lifting Mode van 2.700W om moeiteloos krachtige apparaten zoals waterkokers, haardrogers, magnetrons, enz. te laten werken.

Bovendien is de AC180 bijgewerkt met een 1,7-inch LCD-scherm en een groter lettertype om het stroomverbruik en de status voor probleemoplossing duidelijker zichtbaar te maken.

Reis met Grab-and-go stroom

Pak lichter in, reis verder. Met het oog op draagbaarheid is de AC180 ultracompact voor moeiteloos vervoer, want hij meet 340mmx247mmx317mm (H x B x H) en weegt slechts 35kg. Op weg naar de volgende camping neemt hij niet te veel ruimte in beslag in de auto.

Opladen met hoge snelheid

Voor outdoor enthousiastelingen die op zoek zijn naar noodstroom voor hun kampeer- of camperreizen onderweg, zal de AC180 zeker hun verwachtingen overtreffen. Zelfs buiten de gebaande paden, ver van het elektriciteitsnet, is de betrouwbare stroombron altijd beschikbaar, want de AC180 ondersteunt tot 1.440W Turbo Opladen, 0-80% SOC duurt slechts ongeveer 45 minuten! Laat hem opladen voordat u inpakt voor uw reis, een grote hoeveelheid stroom is klaar voor onderweg zodra u dat bent.

Leven met ononderbroken stroomvoorziening

Gezien het UPS-systeem hoeft u zich geen zorgen te maken over het verlies van gegevens of schade aan de hardware in geval van een stroomstoring, aangezien de AC180 de stroomstoring automatisch kan detecteren op het moment dat deze zich voordoet en naadloos in 20ms kan overschakelen waar niemand iets van merkt.

Met een gerust hart constante stroom

BLUETTI gebruikt veilige en duurzame LiFePO4 batterijcellen en garandeert een zorgeloze garantie van maar liefst 5 jaar, wat het echt onderscheidt van de meeste concurrenten op de markt.

De AC180 in real time op afstand controleren is een fluitje van een cent dankzij de intelligente BLUETTI APP. Nu kunnen zeer eenvoudig werkmodi worden ingesteld, de systeemcondities worden gecontroleerd en OTA-updates worden uitgevoerd.

“Wij zijn toegewijd aan meer innovaties die passen bij de toenemende marktvraag. Ons R&D-team had ooit een stroomvoorziening voor ogen die geïntegreerd is met draagbaarheid, mogelijkheden en kostenprestaties, en nu hebben we het waargemaakt. De AC180 heeft alles wat gebruikers nodig hebben zonder dat het heel veel geld kost,” aldus James Ray, de marketingdirecteur van BLUETTI.

Beschikbaarheid

Hoewel de introductieprijs nog niet definitief is vastgesteld, wordt aangenomen dat het de meest betaalbare stroomvoorziening is die het wachten waard is.

Over BLUETTI

Vanaf het begin heeft BLUETTI geprobeerd trouw te blijven aan een duurzame toekomst door middel van groene energieopslagoplossingen voor zowel binnen- als buitengebruik. Daarom is BLUETTI aanwezig in meer dan 70 landen en wordt het vertrouwd door miljoenen klanten over de hele wereld. Voor meer informatie kunt u BLUETTI online bezoeken op https://www.bluettipower.eu/ of volg BLUETTI op:

YouTube: https://www.youtube.com/c/bluettiofficial
Facebook: https://www.facebook.com/bluettipower.eu/
Twitter: https://twitter.com/bluetti_inc
Instagram: https://www.instagram.com/bluetti_europe/

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

jacinda@bluetti.com
130 4085 7737

Check out our twitter: @NewsNovumpr