13:49 uur 18-04-2023

BLUETTI EP600 en AC500 winnen Red Dot Design Award 2023

STUHR, Duitsland–(BUSINESS WIRE)– BLUETTI, een toonaangevende leverancier van draagbare energiecentrales, kondigt met trots aan dat zijn producten EP600 en AC500 de prestigieuze Red Dot Design Award 2023 hebben gewonnen. De prijs erkent het uitstekende ontwerp van de twee producten en de innovatie en uitmuntendheid van het ontwerpteam van BLUETTI.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230417005502/nl/

(Photo: Business Wire)

(Photo: Business Wire)

De Red Dot Design Award is een van de meest gerenommeerde ontwerpwedstrijden ter wereld en trekt duizenden inzendingen uit verschillende landen en bedrijfstakken. Het winnen van de prijs is een belangrijke prestatie voor BLUETTI en toont aan dat het bedrijf ernaar streeft producten te creëren die niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk zijn.

The EP600&B500 is BLUETTI’s nieuwste energieopslagsysteem (ESS) dat zonne-energie gebruikt om huishoudens van schone en betrouwbare stroom te voorzien. Het is ontworpen voor on-grid of off-grid gebruik met eenvoudige installatie en eenvoudige bediening. Met een slank, praktisch modulair ontwerp en geavanceerde technologie is het de perfecte oplossing om op duurzame wijze energieonafhankelijkheid te bereiken.

De AC500&B300S is een modulaire energiecentrale voor thuis back-up of off-grid leven. Het gebruikt betrouwbare LiFePo4 accu’s die geen schadelijke zware metalen bevatten en geavanceerde technologie om snel opladen, split-fase functie en UPS-bescherming mogelijk te maken. Het kenmerkt een eenvoudig, maar esthetisch ontwerp en superieure prestaties, een mooie combinatie van functionaliteit en schoonheid.

“We zijn verheugd dat we de Red Dot Design Award 2023 hebben gewonnen”, aldus Jame Ray, woordvoerder van BLUETTI. “Ons ontwerpteam heeft zich onvermoeibaar ingezet om producten te creëren die niet alleen goed presteren, maar er ook geweldig uitzien. Het winnen van deze prijs is een erkenning voor hun harde werk en toewijding, en we zijn trots op wat we hebben bereikt.”

BLUETTI heeft deze prijs meermaals gewonnen voor zijn innovatieve en milieuvriendelijke energieproducten. Innovatie, duurzaamheid en uitmuntendheid zitten in het DNA van BLUETTI verankerd. De EP600 and AC500 zijn momenteel op de website van BLUETTI te koop, met respectievelijk 10 en 4 jaar garantie.

Over BLUETTI

Vanaf het begin heeft BLUETTI geprobeerd trouw te blijven aan een duurzame toekomst door middel van groene energieopslagoplossingen, voor zowel binnen- als buitengebruik. Daarom is BLUETTI in meer dan 70 landen aanwezigen wordt door miljoenen klanten over de hele wereld vertrouwd. Bezoek voor meer informatie BLUETTI online via https://www.bluettipower.eu/.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

jacinda@bluetti.com
+86 130 4085 7737

Check out our twitter: @NewsNovumpr