17:43 uur 06-03-2023

BLUETTI EP600-thuisbatterij: alles wat u moet weten voordat u koopt

FRANKFURT, Duitsland–(BUSINESS WIRE)– Als marktleider in de energieopslagindustrie heeft BLUETTI zijn nieuwste innovatie onthuld: het EP600 Energy Storage System, een langverwachte back-upstroomoplossing voor het hele huis. Voor alle duidelijkheid: de toekomst van een off-grid levensstijl ziet er rooskleurig uit. Laten we dit nieuwe product eens nader bekijken.

Wat is BLUETTI EP600?

Dit modulaire batterijsysteem bestaat uit een zonnegenerator – EP600 en één (let op: ervan uitgaande dat het met één kan werken?) of meer compatibele uitbreidingsbatterijen – B500. Door voldoende energie op te slaan in de batterijen, is de EP600 een levensvatbaar alternatief voor elektriciteitsvoorzieningen die door het nutsbedrijf worden geleverd, met als doel uw afhankelijkheid van het elektriciteitsnet te verminderen of te elimineren, elektriciteit betaalbaarder te maken en goed voorbereid te zijn op onverwachte black-outs, noodsituaties en andere rampen.

Hoe werkt de EP600?

Zodra het zonlicht op de zonnepanelen valt, zet de omvormer in de zonnegenerator de gelijkstroomelektriciteit (DC) van de zonnepanelen om in wisselstroom (AC), die kan worden ingevoerd in het elektriciteitsnet of direct stroomverslindende apparaten kan voeden. Ook kunt u de overtollige energie opslaan voor toekomstig gebruik of verkopen aan het energiebedrijf om energierekeningen te verminderen of te elimineren.

Heeft de EP600 zonnepanelen nodig?

Kortgezegd: NEE. Hoewel de EP600 voorrang geeft aan opladen via zonne-energie, kan hij ook worden opgeladen via de AC-ingang van het elektriciteitsnet of een schone generator, zelfs zonder dat er zonnepanelen zijn aangesloten. Door de EP600 bij te vullen met lager geprijsde netstroom tijdens daluren, kan ook effectief een verschuiving van de energiebelasting worden gerealiseerd om uw maandelijkse rekeningen te verlagen.

Kan ik het zelf installeren? Hoeveel kost de BLUETTI-installatieservice op locatie?

Professionele installatie is vereist. We evalueren op basis van uw huisomstandigheden en stellen vooraf een eerste installatieplan op. Het installatieproces moet voor uw veiligheid worden uitgevoerd door een bevoegde elektricien. De servicekosten kosten meestal tussen de € 1500~2500 en kunnen variëren als gevolg van verschillende installateurs en andere factoren. Als u meer zekerheid wilt, kunt u de optie met installatie inbegrepen kopen op de officiële website van Bluetti, met een extra vergoeding van € 1500 voor een totaal van € 11.499. BLUETTI dekt alle installatiegerelateerde zaken voor u binnen Duitsland.

Over BLUETTI

Vanaf het allereerste begin heeft BLUETTI geprobeerd trouw te blijven aan een duurzame toekomst door middel van oplossingen voor groene energieopslag voor zowel binnen- als buitengebruik, terwijl we een uitzonderlijke milieuvriendelijke ervaring bieden voor onze huizen en onze wereld. Daarom is BLUETTI aanwezig in meer dan 70 landen en wordt het bedrijf vertrouwd door miljoenen klanten over de hele wereld. Ga voor meer informatie naar BLUETTI online op https://www.bluettipower.eu/

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

jacinda@bluetti.com
130 4085 7737

Check out our twitter: @NewsNovumpr