16:11 uur 03-12-2022

BLUETTI opent eerste vlaggenschipwinkel in München, Duitsland voor praktijkervaring

MÜNCHEN–(BUSINESS WIRE)– Om de gebruikerservaring te verbeteren, heeft BLUETTI, een van de drie grootste merken op het gebied van zonnegeneratoren, op 4 november zijn eerste fysieke winkel geopend in München, Duitsland.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20221202005509/nl/

(Photo: Business Wire)

(Photo: Business Wire)

Deze zogenaamde WOC X BLUETTI-winkel is opgezet als een fysieke hub van waar het merk online voor staat. Het toont het volledige productassortiment van BLUETTI, van de nieuwste releases tot iconische modellen, samen met andere accessoires. Klanten kunnen een echt gevoel krijgen voor producten voordat ze een aankoop doen. Het biedt momenteel echter geen reparatiediensten.

De nieuwe uitvindingen van BLUETTI, de AC500&B300S en EP600&B500, worden er al tentoongesteld. Beide zijn modulair van opzet en aanzienlijk geüpdatet in capaciteit en mogelijkheden. Met een vermogen van 5.000 W en 16 uitgangen kan de AC500 worden gebruikt als een solide back-upstroombron voor onderweg of in huis. Met een maximale capaciteit van 80 kWh kan de EP600 worden geïntegreerd in bestaande zonnesystemen om de huidige groeiende energiecrisis het hoofd te bieden. Over deze eenvoudig te installeren back-upoplossing voor thuis worden nu vragen gesteld door de meeste klanten.

Andere klassieke modellen, de alleskunners: AC200P en AC200MAX; de alles-in-één huisbewakers: EP500 en EP500Pro; en de draagbare EB-serie liggen in de schappen om nader bekeken en uitgeprobeerd te worden. De populaire EB3A weegt ongeveer 10 Amerikaanse pond en kan samen 9 apparaten van stroom voorzien. Vele, zoals de EB3A, waren meteen uitverkocht toen mensen op de openingsdag de winkel binnenstroomden. BLUETTI is nu een voorraad aan het opbouwen om aan de toegenomen vraag te voldoen.

Kom langs en maak kennis met aanpasbare stroomoplossingen.

Openingstijden: maandag t/m zaterdag: 10:00 – 19:00 uur (behalve op feestdagen)

Locatie: Thomas-Wimmer-Ring 3, 80539 München, Duitsland

About BLUETTI

Met meer dan 10 jaar ervaring in de sector heeft BLUETTI geprobeerd trouw te blijven aan een duurzame toekomst door middel van groene energieopslagoplossingen voor zowel binnen- als buitengebruik, terwijl het een uitzonderlijke milieuvriendelijke ervaring levert voor iedereen en de wereld. BLUETTI is aanwezig in meer dan 70 landen en wordt vertrouwd door miljoenen klanten over de hele wereld. Ga voor meer informatie naar BLUETTI online op https://www.bluettipower.eu/

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Jacinda

13040857737

jacinda@bluetti.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr