08:37 uur 22-02-2024

BLUETTI lanceert SwapSolar tijdens Indiegogo, waarmee outdoor-ervaringen totaal anders worden

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– BLUETTI, een toonaangevende innovator op gebied van oplossingen voor de opslag van groene energie, kondigt de officiële lancering aan van haar baanbrekende SwapSolar-ecosysteem tijdens Indiegogo op 21 februari om 15.00u CET. SwapSolar kende zijn debuut tijdens de CES 2024 en introduceert de MultiCooler, ‘s werelds allereerste draagbare koelkast gevoed met LFP, en het AC180T hot-swappable batterijstroomstation, waarmee gebruiksgemak en functionaliteit voor outdoor-liefhebbers een andere dimensie krijgen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240220965048/nl/

BLUETTI SwapSolar (Photo: Business Wire)

BLUETTI SwapSolar (Photo: Business Wire)

James Ray, woordvoerder van BLUETTI, vat de essentie van SwapSolar als volgt samen: “We willen dat gebruikers kunnen proeven van alle genoegens die het outdoor leven te bieden heeft. SwapSolar is uw ticket voor een 3-6-daagse uitstap zorgeloos kamperen. Laad op en houd uw eten vers: tijd om de wilde natuur in te trekken met BLUETTI!”

BLUETTI MultiCooler: draagbare koelkast 3-in-1

De MultiCooler is een veelzijdig toestel dat in één, slank design ijs maken, koelen en invriezen combineert. Met een temperatuurbereik dat gaat van -20℃ tot +20℃ en een inhoud van 40 liter, dekt het diverse koelbehoeften. De krachtige compressor zorgt voor een snelle koeling van 30℃ tot 0℃ in amper 15 minuten, aangevuld met een ingebouwde ijsmaker om in luttele minuten kristalheldere ijsblokjes te hebben.

De MultiCooler weegt ongeveer 25 kg, en is uitgerust met wielen en een trekstang, om het moeiteloo te kunnen meenemen. Het werkt geluidsarm op 30 dB en ondersteunt Bluetooth-connectiviteit voor bediening op afstand. De MultiCooler is voorzien voor vier oplaadmethoden, waaronder muurstopcontacten, voertuigen, zonnepanelen en de AC180T-batterij (die 3 dagen meegaat per pack), zodat het toestel constante koeling onderweg kan verzekeren.

BLUETTI AC180T: hot-swappable batterijstroomstation

De AC180T introduceert een ontwerp met verwijderbare batterijen zodat gebruikers de twee 716,8 Wh LFP-batterijen makkelijk kunnen vervangen. Het kan zowel met een als met twee batterijen werken, uiteraard varieert het vermogen en het opladen dienovereenkomstig.

Gebruikers kunnen hun vermogenbehoeften om het even wanneer personaliseren door extra batterijpacks aan te schaffen. De AC180T kan instaan voor 1.800 W vermogen voor de meeste toestellen en ondersteunt snel opladen 1.440 W AC en opladen met zonne-energie voor een snelle vernieuwing.

Prijsbepaling en beschikbaarheid

BLUETTI biedt 5 jaar garantie voor de AC180T en 2 jaar garantie voor de MultiCooler. Mis de Indiegogo-campagne niet, die op 21 februari om 15.00u CET aanvangt, en profiteer van de beste Super Early Bird-aanbiedingen op beperkte hoeveelheden.

Over BLUETTI

BLUETTI zet zich in voor een duurzame toekomst aan de hand van oplossingen voor de opslag van groene energie voor gebruik binnen en buiten. Met een gevarieerde productenportfolio afgestemd op avontuur, noodback-upvermogen en leven zonder netstroom, is BLUETTI een sectorleider aanwezig in meer dan 100 landen die het vertrouwen van miljoenen klanten over de hele wereld heeft verdiend.

Bron : EU-marketing BLUETTI

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

E-mail: pr.eu@bluetti.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr