13:17 uur 27-03-2023

BLUETTI onthult PV420 zonnepaneel voor eenvoudige toegang tot hernieuwbare energie

STUHR, Duitsland–(BUSINESS WIRE)– Zonne-energie is in de loop der jaren steeds populairder geworden, omdat het de elektriciteitsrekening kan verlagen, enige controle heeft over de manier waarop elektriciteit wordt opgewekt, en een zonnesysteem heeft dat stroomuitval kan overleven en dat alles op een financieel verantwoorde manier. BLUETTI staat op het punt zijn nieuwe PV420 in Europa en het VK uit te brengen, waardoor een grote impuls aan de zonne-energie-industrie op dit continent wordt gegeven.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230313005385/nl/

BLUETTI PV420 On Route to Go Live! (Photo: Business Wire)

BLUETTI PV420 On Route to Go Live! (Photo: Business Wire)

PV420 levert het meeste vermogen vergeleken met de zonnepanelen die BLUETTI tot nu toe heeft gemaakt. Het beschikt over een verbazingwekkend zonnevermogen tot 400W en een max. 23,4% hoge omzettingssnelheid, zodat het opladen van de accu niet tijdrovend hoeft te zijn. Hij kan ongeveer 2kWh zonne-energie opvangen bij 6 uur volle zon, wat genoeg is om essentiële apparaten urenlang te laten werken.

BLUETTI rust de PV420 uit met monokristallijne zonnecellen en meerlagig ETFE om een betere lichttransmissie, een hogere omzettingsefficiëntie en een langere levensduur te garanderen. Het ETFE-coatingoppervlak heeft een IP65-classificatie om waterspatten, krassen en stof te weren, wat het ideaal maakt om ook onder extreme weersomstandigheden te kunnen functioneren.

Veel factoren kunnen de opname van de zonnepanelen beïnvloeden, zoals intensiteit van het zonlicht, schaduw, oriëntatie van het paneel, enz. De PV420 heeft een eenvoudig in te stellen trapstandaard die op de meest optimale positie kan worden ingesteld om zoveel mogelijk van de zon te profiteren. U hoeft niet uitsluitend op het elektriciteitsnet te vertrouwen om de accu thuis of onderweg op te laden.

PV420 is perfect compatibel met BLUETTI-voedingsstations, waaronder AC200P, AC200MAX, AC300, AC500, EB150, EB240, EP500 en EP500Pro, evenals andere voedingsstations van derden die MC4-connectoren en een consistente spanningsuitvoer met de PV420 hebben.

Beschikbaarheid

De BLUETTI PV420 zal naar verwachting vanaf maart in Europa in de schappen liggen, met een introductieprijs van 899 euro, die slechts tijdelijk beschikbaar zal zijn van 12 tot 29 maart.

Over BLUETTI

Vanaf het begin heeft BLUETTI geprobeerd trouw te blijven aan een duurzame toekomst door middel van groene energieopslagoplossingen voor zowel binnen- als buitengebruik, terwijl we een buitengewone milieuvriendelijke ervaring leveren aan onze huizen en onze wereld. Daarom is BLUETTI aanwezig in meer dan 70 landen en wordt door miljoenen klanten over de hele wereld vertrouwd. Bezoek voor meer informatie BLUETTI online via https://www.bluettipower.eu/.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

jacinda@bluetti.com
130 4085 7737

Check out our twitter: @NewsNovumpr