17:20 uur 13-12-2023

BLUETTI Balcony Solar System: zonne-energie voor iedereen

STUHR, Duitsland–(BUSINESS WIRE)– Op 12 december lanceert BLUETTI haar eerste volledige Balcony Solar System, dat instaat voor zonne-energie voor zowel eigenaars van een woning als huurders van een flat. De basiskit, die initieel uitsluitend in Duitsland verkrijgbaar zal zijn, omvat een micro-inverter A80 + D100s + 1 B210 batterijpack (2150 Wh) + vast frame + 2 flexibele panelen van 255 W + 2 aanpasbare beugels en kost slechts 3.313 euro. Extra korting van 50 euro met de exclusieve Bluetti-kortingcode:BLA8050.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20231212250939/nl/

Bluetti Balcony Solar System Online (Photo: Business Wire)

Bluetti Balcony Solar System Online (Photo: Business Wire)

Het BLUETTI Balcony Solar System is een op het elektriciteitsnet aangesloten oplossing voor zonne-energie, die bestaat uit waterbestendige zonnepanelen (255 W flexibel en 410 W glas), een A80 micro-inverter van 600 W (kan geüpgrade worden tot 800 W), een D100S laadregelaar voor zonne-energie, en twee B210 LFP-batterijen, elk met een vermogen van 2.150 Wh.

De zonnepanelen zetten zonlicht op efficiënte wijze in gelijkstroom om. De D100S regelaar optimaliseert deze omzetting en de A80 micro-inverter zet de gelijkstroom in wisselstroom om, die wordt gebruikt om huishoudapparaten te voeden. Energieoverschot wordt in de B210 batterij opgeslagen voor later gebruik.

Belangrijkste kenmerken van het BLUETTI Balcony Solar System

1. Eenvoudige installatie: het BLUETTI Balcony Solar System is gebruiksvriendelijk en vereist geen ingewikkelde configuratie. Wanneer u het op een stopcontact van het elektriciteitsnet aansluit, is het meteen klaar om zonne-energie terug te voeden naar het elektriciteitsnet in huis. Indien nodig kunt u het gewoon demonteren en op een andere plaats installeren.

2. Grote efficiëntie: het systeem is zeer efficiënt, dankzij zonnepanelen die op 21% efficiëntie werken. De D100S en A80 micro-inverter behouden een 90% omzettingspercentage, waardoor energieverlies tot een minimum wordt beperkt. Ze zijn ook compatibel met panelen van andere merken.

3. Bescherming tegen weersinvloeden: het BLUETTI Balcony System is ontworpen om tegen diverse weersomstandigheden bestand te zijn, met windbestendige zonnepanelen met IP67- of IP68-beschermingsgraad. De D100S heeft een IP67-beschermingsgraad, zodat hij buiten kan blijven. De B210 batterij met IP65-beschermingsgraad kan zonder lange kabels op een balkon gemonteerd worden.

4. Lange nuttige levenduur: de BLUETTI A80 & D100S hebben een garantie van 10 jaar, en de B210 heeft een garantie van 6 jaar. De B210 batterij maakt gebruik van hoogwaardige LiFePO4-batterijen voor de veiligheid en een lange levensduur. De zonnepanelen zijn robuust, met TÜV- en CE-certificaties die getuigen van langere duurzaamheid.

BLUETTI’s Balcony Solar System maakt zonne-energie voor iedereen toegankelijk, en biedt een duurzame oplossing waar zowel energiefacturen als het milieu wel bij varen. Met dit systeem is duurzaam leven slechts een balkon van ons verwijderd.

Over BLUETTI

Van bij het begin heeft BLUETTI zich ingezet om duurzaamheid en oplossingen voor groene energie te promoten. Door milieuvriendelijke oplossingen voor energieopslag aan te bieden voor toepassingen binnen en buiten, beoogt BLUETTI om uitzonderlijke ervaringen voor onze woningen voor te stellen, terwijl tegelijk een bijdrage wordt geleverd voor een duurzame toekomst voor onze planeet. Dit engagement voor duurzame energie hielp BLUETTI om in meer dan 100 landen actief te zijn en wereldwijd het vertrouwen van miljoenen klanten te verdienen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

e-mail: press@bluetti.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr