11:58 uur 13-02-2024

Objectway vernoemd als sterke performer in analistenrapport over digitale vermogensbeheerplatformen

Objectway getuigt een Sterke Performer te zijn en “houdt een doordachte, innovatieve roadmap aan, die rekening houdt met feedback van klanten, regelgevende en technologische overwegingen, en ontwikkelingen in het concurrentielandschap.”

LONDEN & MILAAN–(BUSINESS WIRE)– Objectway is gepositioneerd als Sterke Performer in “The Forrester Wave™: Digital Wealth Management Platforms, Q1 20241.

Volgens het rapport “moeten vermogensbeheerbedrijven zoeken naar leveranciers die: gegevens en analyses benutten om de ervaring van de investeerder en de adviseur te verbeteren… ruime toegang bieden tot innovatieve fintech-oplossingen… [en] een overtuigende visie overbrengen die zich toespitst op technologie als differentiator.”

Bij de beoordeling van de strategie gehanteerd door Objectway, gaf de evaluatie van Forrester aan dat “een belangrijk deel van deze strategie erin bestaat om AI-capaciteiten te integreren zoals geautomatiseerde aanbevelingen en ‘next best action’ binnen haar volledige aanbod met gebruik van verklaarbare AI om te bevestigen dat deze geïntegreerde capaciteiten vrij zijn van vertekende weergave. Objectway houdt een doordachte, innovatieve roadmap aan, die rekening houdt met feedback van klanten, regelgevende en technologische overwegingen, en ontwikkelingen in het concurrentielandschap. Verder heeft Objectway ook een sterk partnerecosysteem.”

Het rapport gaf ook aan dat “het voornaamste sterke punt van Objectway haar front-end ervaring is, waaronder haar investeerder/adviseur-portal en haar overkoepelende kanaalcapaciteiten. De adviseur-portal biedt eengemaakte perspectieven van klantenactiva onder beheer en totaal vermogen, het traceert portfoliorisico en cashflows, en biedt visuele voorstellingen van de afwijking van een portfolio van de nagestreefde allocaties. Het platform biedt realtime samenwerking, inclusief beveiligde chat, scherm delen en videocommunicatie op afstand tussen klant en adviseur.”

Objectway heeft een op de cloud gebaseerd platform ontwikkeld dat klantinteracties met financiële adviseurs en vermogenbeheerbedrijven vergemakkelijkt. Om dit te verwezenlijken, heeft het bedrijf AI-capaciteiten geïntegreerd, zoals verklaarbare AI-functies, Machine Learning, Investment Science-algoritmes, Robotic Process Automation, geautomatiseerde aanbevelingen en ‘next best actions’ binnen haar volledige aanbod.

“We zijn bijzonder ingenomen met de erkenning die we van onze klanten kregen. Zoals in het Forrester-rapport aangegeven, ‘gaven referentieklanten aan dat Objectway een sterke partner is tijdens implementatie en onderlegd is over hoe haar platform met het systeem van de klant integreert’,” verklaarde Luigi Marciano, CEO van Objectway Group. “In een economische en concurrentiële context die steeds meer uitdagingen met zich meebrengt, hebben vermogensbeheerbedrijven nood aan tools die hen helpen om nieuwe klanten aan te trekken, een betere klantervaring te bieden en kosten te drukken. We zijn van mening dat deze erkenning van Forrester nog meer eens een bewijs is van ons engagement om schaalbaarheid van topniveau te leveren ten behoeve van betere prestaties via ons volledige, modulaire, front-to-back platform.”

___________________________

1 The Forrester Wave™: Digital Wealth Management Platforms, Q1 2024

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Chiara Giudici

+393938229579

chiara.giudici@objectway.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr