10:41 uur 12-09-2022

Objectway benoemt Hassan Suffyan tot Managing Director voor de Britse regio

De benoeming van Hassan Suffyan versterkt het wereldwijde leiderschapsteam van Objectway. Hassan is een ervaren manager met expertise in vermogensbeheer en private banking, die de groei van Objectway op de Britse en Ierse markt zal stimuleren.

MILAAN & LONDEN–(BUSINESS WIRE)– Objectway, een wereldwijde top-100 leverancier van software voor bankieren, vermogens- en activabeheer, heeft de benoeming aangekondigd van Hassan Suffyan als Managing Director van Objectway voor de Britse regio.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20220909005376/nl/

Hassan Suffyan, Managing Director UK region, Objectway (Photo: Objectway)

Hassan Suffyan, Managing Director UK region, Objectway (Photo: Objectway)

Hassan voegt zich bij het leiderschapsteam van Objectway Group om de expansie van het bedrijf in het VK en Ierland te stimuleren. Zijn enorme kennis en expertise zal het vermogen van de Group vergroten om de digitale mogelijkheden van vermogensbeheerders, particuliere banken en activabeheerders te stimuleren. Hassan zal ook samenwerken met het leiderschapsteam om strategische ontwikkelingsinitiatieven in de hele Group uit te voeren.

Hassan heeft meer dan 10 jaar ervaring in Wealth & Private Banking, met aanzienlijke expertise op het gebied van business, technologie en consulting. Voordat hij bij Objectway kwam, was Hassan hoofd van de Wealth Technology Practice voor Ernst & Young UK en heeft hij eerder gewerkt voor Coutts Private Bank als Director in Wealth & Asset Management Delivery, evenals voor andere bekende vermogensbeheerders.

Als gevolg van Objectway’s constante inzet voor de sector en investeringen, heeft het bedrijf een aanzienlijke groei doorgemaakt in deze regio, waar het veel toonaangevende vermogensbeheerders als zijn klanten telt. Als Managing Director zal Hassan verantwoordelijk zijn voor het stimuleren van de groei van Objectway in deze markt, die cruciaal is in de ontwikkelingsplannen van de Group.

Hassan Suffyan zei over zijn benoeming: “Ik ben diep onder de indruk van het productaanbod, de cultuur en vooral de mensen van Objectway. Ik ben verheugd dat ik de kans krijg om me bij het bedrijf te voegen en de groei ervan te ondersteunen, door de strategische prioriteiten van onze klanten aan te pakken met onze incrementele en flexibele benadering van digitale ondersteuning om klanten aan te trekken en te behouden, de servicekosten te verbeteren en schaalbaarheid te bereiken..”

Luigi Marciano, CEO van Objectway Group, verklaarde: “Het doet ons veel genoegen Hassan te verwelkomen in ons leiderschapsteam. Zijn uitgebreide ervaring en vaardigheden passen perfect bij onze strategie om toekomstige groei te stimuleren door te concentreren op het naar het volgende industrialisatieniveau brengen van bankieren, vermogens- en activabeheer door middel van de implementatie van een as-a-service-aanpak. Dit is een volgende stap om onze organisatie op te schalen voor versnelde groei in de toekomst en om te voldoen aan de sterke vraag van klanten naar onze software- en dienstenpropositie.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Chiara Giudici

chiara.giudici@objectway.com
+393938229579

Check out our twitter: @NewsNovumpr