11:39 uur 19-01-2023

De Nagelmackers Bank werkt samen met Objectway voor hun nieuwe aanbod voor private cliënten

Nagelmackers legt zich toe op premium diensten voor private banking en biedt cliënten een digital native-dienst en beleggingservaring, gebouwd op de Objectway Suite ter ondersteuning van haar digitale transformatie.

BRUSSEL–(BUSINESS WIRE)– De Nagelmackers Bank is een van de meest vooraanstaande particuliere en private banken in België en heeft gekozen voor Objectway, een pan-Europees bedrijf voor software en diensten op het gebied van vermogens- en activabeheer, voor de implementatie van een nieuw platform voor vermogensbeheer voor private cliënten met betrekking tot het aanbod van de advies-, discretionaire en execution-only diensten van de bank.

De samenwerking dient om Nagelmackers te ondersteunen bij het versnellen van haar digitale transformatie door de fysieke en digitale kanalen binnen hun branches te integreren en om cliënten een digitale beleggingsdienst te kunnen bieden voor bedrijven actief op het gebied van zowel advies en discretionaire diensten als execution-only diensten. De oplossing wordt gebouwd op de Objectway Suite, het digitale native front-end platform voor end-to-end klantenservice en efficiënt en schaalbaar portfoliobeheer. Dit zal de bank in staat stellen om haar bedrijfsgroei op te schalen en zo haar klanttevredenheid en klantenbehoud te vergroten.

De oplossing wordt op private cloud gehost en is volledig modulair zodat het aan de behoeftes van de bank kan worden aangepast, en zal naadloos verdere functionaliteiten toevoegen om de oude systemen te vervangen zonder het huidige bedrijfproces in gevaar te brengen.

Het in België gevestigde Nagelmackers is een financieel referentie-instituut met een lange staat van dienst op het gebied van Private Banking. De bank heeft Objectway geslecteerd na een openbare aanbesteding. De belangrijskte factoren die in het besluitvormingsprocess meespeelden waren het vermogen om oplossingen te bieden die aansluiten bij de lokale regelgeving, het volledig kunnen voldoen aan alle benodigde zakelijke behoeftes en de eenvoudige integratie met de oude banksystemen.

Met deze overwinning verstertk Objectway haar positie als degelijke leverancier van betrouwbare oplossingen op het gebied van vermogensbeheer, in het bijzonder voor private banken.

“Objectway heeft ons geholpen bij het verbeteren en leveren van eersteklas private bankdiensten en voldeed daarbij aan onze hoge ambities op operationeel, zakelijk en digitaal gebied. Wij willen onze cliënten helpen bij de optimilisatie van hun portfolio’s door hoogwaardige digitale investeringsoplossingen voor ze te ontwerpen. Wij kijken uit naar de toekomstige samenwerking met Objectway om onze cliënten de premium diensten te kunnen bieden die ze verdienen,” bevestigde Yves Van Laecke, Chief Commercial Officer van Nagelmackers.

“Nagelmackers is de oudste bank van België, die dit jaar haar 275 ste jubileum viert. Onze samenwerking met hen is een belangrijk voorbeeld van de manier waarop private banken bouwen op de technologie en diensten van Objectway om hen digitale mogelijkheden te vergroten en hun diensten efficiënter te maken en op te schalen. Objectway is er trots op dat zij deel mag uitmaken van Nagelmacker’s digitale facilitatie en we verheugen ons op de ondersteuning van de toekomstige uitbreidingsplannen van het bedrijf,” aldus Kurt Vanhee, Managing Director voor het Europse vasteland en Noord-Amerika van Objectway.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Chiara Giudici

+393938229579

chiara.giudici@objectway.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr