19:52 uur 16-05-2024

Ramsey Crookall kiest Objectway als strategisch partner voor digitale transformatie en marktuitbreiding

LONDEN en DOUGLAS op het eiland Man–(BUSINESS WIRE)– Objectway, een internationale FinTech-aanbieder van software-as-a-service aan banken en vermogens- en activabeheerders, heeft de afgelopen jaren samengewerkt met Ramsey Crookall om de organische bedrijfsgroei en geleidelijke uitbreiding naar andere delen van de markt te ondersteunen.

Ramsey Crookall is de langst bestaande, onafhankelijke effectenmakelaar op het eiland Man en een bekroonde beleggingsonderneming, die een volledig assortiment effectenmakelaars- en vermogensbeheerdiensten op maat levert aan particuliere en institutionele klanten, trusts en pensioenfondsen, voornamelijk in Groot-Brittannië, op het eiland Man en Zuid-Afrika.

De samenwerking met Objectway heeft Ramsey Crookall in staat gesteld zich te ontwikkelen van een traditionele effectenmakelaar naar een vooruitstrevende, digitaal ondersteunde beleggingsbeheermaatschappij die meerdere diensten levert. Deze ontwikkeling werd ondersteund door de modulaire oplossing van Objectway, die het bedrijf een schaalbaar front-to-back technologieplatform biedt.

Deze duurzame strategische samenwerking begon met de levering van Objectway’s Investment Administration, waarmee het bedrijf de belangrijkste backoffice-activiteiten efficiënter kon stroomlijnen en beheren, en tegelijkertijd middelen vrijkwamen om schaalvergroting te realiseren en het bedrijf op de markt te differentiëren.

In de tweede fase verbeterde Objectway’s Portfolio Management het vermogen van het bedrijf om de beleggingsstrategie efficiënt te beheren en uit te voeren ten behoeve van de beleggingsbeheerders en dealers van het bedrijf.

In de derde fase integreerde Objectway deze mogelijkheden met het nieuwe klantenportaal om een alle kanalen omvattende en gestroomlijnde digitale beleggingservaring te bieden voor de klanten van Ramsey. Dit zorgde voor een betere zichtbaarheid van de klant en verregaande digitalisering van de klantcontactpunten, zonder de persoonlijke touch te verliezen die hun bedrijf in de loop van de lange geschiedenis zo succesvol heeft opgebouwd.

De huidige fase bestaat uit het introduceren van verbeterde mogelijkheden voor het beheer van de klantlevenscyclus, een efficiënter onboardingproces voor klanten, en apps voor klanten om hen mogelijkheden te bieden voor nog grotere flexibiliteit en digitale interactie, door de implementatie van de Objectway’s Client Management-oplossingen.

“Als vertrouwd familiebedrijf dat dienstverlening op maat biedt, ontwikkelen we ons voortdurend om aan de behoeften en verwachtingen van onze klanten te kunnen voldoen. Om die reden zochten we naar een partner die dezelfde toekomstgerichte visie deelt en die een gestage technologische evolutie voor het bedrijf mogelijk zou kunnen maken,” aldus Joanna Crookall, CEO van Ramsey Crookall. “Onze duurzame relatie met Objectway heeft ons in staat gesteld onze diensten naadloos uit te breiden naar nieuwe gebieden, zoals Zuid-Afrika, en nieuwe diensten te ontwikkelen, zoals onze discretionaire modeldienst, gericht op de volgende generatie beleggers, en onze handels- en bewaardiensten voor professionele klanten. Door de jaren heen hebben we het vermogen van het bedrijf om onze zakelijke differentiatie en expansie te ondersteunen in een tempo dat bij ons past zeer op prijs gesteld.”

“We zijn er trots op dat we door onze samenwerking met Ramsey Crookall hebben bijgedragen aan hun succes. Dankzij de volledige overstap op onze SaaS-oplossing, zijn we in staat geweest hun doelstellingen op het gebied van efficiëntie, kosteneffectiviteit, schaalbaarheid en tijdige levering te verwezenlijken. Ramsey Crookall beseft de waarde en voordelen van een volledig geïntegreerde, volledig beheerde en digitaal ondersteunde oplossing van één enkele, vertrouwde partner. We kijken ernaar uit om nog vele jaren toegevoegde waarde te leveren aan hun bedrijf,” aldus Alexander Cassar, Chief Business Development Officer van Objectway.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Chiara Giudici

+393938229579

chiara.giudici@objectway.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr