11:31 uur 11-05-2023

Accuro gaat live met beleggingsbeheeroplossing van Objectway voor particuliere klanten

Accuro vertrouwt op Objectway om hun op maat gemaakte en transparante aanpak van de behoeften en portefeuilles van klanten te verbeteren, ondersteund door een duurzame en gepersonaliseerde digitale dienstverlening en beleggingservaring ontwikkeld op het platform van Objectway.

BRUSSEL–(BUSINESS WIRE)– Accuro, een van de toonaangevende vermogensadviseurs gevestigd in Antwerpen, België, heeft Objectway geselecteerd als partner voor de implementatie van een nieuw private client vermogensbeheerplatform voor haar advies- en discretionaire activiteiten. Objectway is een wereldwijde TOP-100 FinTech leverancier van as-a-service software en dienstenplatform voor banken, vermogens- en activabeheerders.

Accuro richt zich op de bescherming, groei en intergenerationele overdracht van het vermogen van hun klanten, gebaseerd op een persoonlijke samenwerking met hun klanten.

De samenwerking met Objectway zal Accuro helpen haar multicustodian, realtimeen, doorlopende verwerking van orders te versnellen en haar klanten een digitale beleggingservaring voor de adviserende en discretionaire activiteiten te bieden op een manier die volledig conform is aan de regelgeving.

De oplossing is ontwikkeld op het platform van Objectway, het as-a-service groeiplatform dat een flexibel oplossingsontwerp levert door gebruik te maken van end-to-end digitale en dienstverleningsmogelijkheden. Aan de hand van deze oplossing kan Accuro de groei van haar bedrijf opschalen en de klanttevredenheid en -retentie te verhogen.

De volledig modulaire oplossing wordt gehost in een private cloud met een configuratie volgens de criteria van Accuro. In de toekomst kunnen naadloos meer functionaliteiten worden toegevoegd.

Belangrijke factoren in de selectie van Accuro waren de volledige dekking van alle vereiste zakelijke en wettelijke nalevingsbehoeften en het gemak van integratie met meerdere custodians.

“Het transformatieproces verliep zeer soepel dankzij de directe toegang en de no-nonsense aanpak van Objectway,” aldusHans De Schouwer, oprichter en directeur Compliance – IT bij Accuro.

“Accuro is een van de weinige boutique vermogensbeheerders in België die hun cliënten zowel discretionair als multi-asset-class adviesdiensten bieden. Vooral het adviesmodel staat zwaar onder druk door de toegenomen regelgeving om beleggers te beschermen. We zijn er trots op dat Accuro Objectway heeft ontdekt als de beste leverancier om hun servicemodellen te ondersteunen en te ontwikkelen. De implementatie verliep op een zeer collaboratieve en transparante manier, met speciale aandacht voor de specifieke behoeften en aandachtspunten die Accuro aangaf om hun eigen identiteit te behouden. Met deze overwinning versterkt Objectway haar positie als betrouwbare partner voor de levering van van hoog-gepersonaliseerde producten en diensten in de Wealth Management ruimte,” aldus Kurt Vanhee, directeur continentaal Europa en Noord-Amerika bij Objectway.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

chiara.giudici@objectway.com
+39 393 8229579

Check out our twitter: @NewsNovumpr