15:29 uur 18-04-2024

Kinsted Wealth selecteert Objectway voor een verbeterd en volledig geïntegreerd platform voor klanten- en investeringsbeheer om groei te bevorderen

TORONTO & MILAAN–(BUSINESS WIRE)– Objectway, de internationale Top 100 FinTech-provider van as-a-service software en services voor banken, vermogens- en activabeheerders, gaat samenwerken met Kinsted Wealth, een onafhankelijke vermogensbeheerder gevestigd in Calgary (CAN) die privépersonen en institutionele investeerders dient. Objectway zal Kinsted Wealth helpen om hun activiteiten op een volledig geïntegreerde en gecentraliseerde manier te beheren, om de groei van haar discretionaire business en externe adviseursnetwerk verder te versnellen.

Dit nieuwe klantenpartnerschap volgt op de recente toevoeging van Nest Wealth, de toonaangevende provider van digitale vermogensoplossingen, aan Objectway, en bouwt voort aan het momentum van de actieve uitbreiding en de operationele capaciteiten van de groep in Canada.

De digitale front-end van Objectway zal zorgen voor verbeterde klantenervaring voor Kinsted Wealth door investeerders omnichannel interactie, klantengagement en front-office productiviteit aan te bieden, ondersteund door een online portal en mobiele apps voor investeerders.

Dankzij deze oplossing kan Kinsted Wealth de klantenervaring verbeteren met een klantenzicht op 360° en een platform dat het leveren van informatie automatiseert en werkbare inzichten verschaft.

Op basis van Objectway’s oplossingen voor investeringsbeheer, kan Kinsted Wealth voortaan klantenportfolio’s en hun interne poolfondsen voor hun discretionaire business centraal beheren.

Het discretionaire portfoliobeheer van Objectway zal zorgen voor straight-through processing voor de uitvoering van orders in realtime, continue en geautomatiseerde monitoring van portfolioconformiteit op alle niveaus, en massale herbalancering van fondsen en klantenaccounts voor meer dan $1 miljard activa die Kinsted onder haar beheer heeft.

De oplossingen van Objectway zullen ook zorgen voor eengemaakt en gecentraliseerd gegevensbeheer en dito opslag, met inbegrip van de migratie van historische prestatietrends. Het hele platform wordt gehost op de Canadese privéclouddatacenter van Objectway.

“Om vermogensbeheer op maat te leveren via onze transparante en sterk gepersonaliseerde services voor discretionair vermogensbeheer, moesten we ons toeleggen op onze core business, en tegelijk vertrouwen op een volledig geïntegreerde oplossing voor klanten en investeringsbeheer van een betrouwbare partner. Objectway heeft aangetoond dat zij over de juiste capaciteiten, gegevensbeveiliging, marktkennis en ervaring beschikken om de groei van onze activiteiten te ondersteunen.” zegt Adam Payne, voorzitter en CCO van Kinsted Wealth.

“We zijn opgetogen dat we door Kinsted Wealth geselecteerd werden om hen in staat te stellen hun business op schaal te brengen en tegelijk hun operationele model te optimaliseren en te stroomlijnen aan de hand van oplossingen voor klanten- en investeringsbeheer die vlot geïntegreerd kunnen worden in hun bestaande businessecosysteem, waaronder klanten, externe adviseurs en bewaarnemers,” aldus Kurt Vanhee, algemeen directeur Continentaal Europa en Noord-Amerika van Objectway.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Chiara Giudici

+393938229579

chiara.giudici@objectway.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr