08:00 uur 28-02-2022

Objectway bevestigd als belangrijke partner in digitale strategie van Rathbones

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– Objectway, een wereldwijde top 100 leverancier van software voor vermogens-, bank- en activabeheer, is bevestigd als strategische digitale partner van Rathbones volgens hun onlangs gepubliceerde jaarverslag voor 2021.

Objectway werkt samen met Rathbones, een toonaangevende Britse investeringsmanager met meer dan £ 68,21 miljard FUMA, om hen te helpen bij het bouwen en implementeren van hun digitale portaal en de ‘MyRathbones’-app. Dit garandeert dat de klanten en adviseurs van Rathbones altijd en overal toegang hebben tot hun beleggingen en vermogensbeheerders. Het is beschikbaar via desktop, tablet en smartphone.

MyRathbones, geïmplementeerd in 2020 en verder verbeterd in 2021, is met succes geaccepteerd door circa 43% van de klanten van Rathbones die de service gemiddeld meer dan 6 keer per maand gebruiken en elk kwartaal tienduizenden beleggingsrapporten downloaden.

In 2021 implementeerde Rathbones, in samenwerking met Objectway, een grote upgrade van hun bewaar- en afrekensysteem, die op tijd en binnen het budget werd voltooid. De verbeterde oplossing is een solide basis om op voort te bouwen met de aanstaande lancering van hun toekomstige digitale oplossingen om de mogelijkheden voor prospectie, onboarding en onderhoud te helpen verbeteren.

“In de afgelopen twee jaar heeft Objectway bewezen een betrouwbare partner te zijn op het gebied van het ontwerp en de uitvoering van oplossingen voor belangrijke componenten van onze digitale strategie. We zijn verheugd hen te kunnen bevestigen als strategische partner voor onze toekomstige plannen voor digitale transformatie,” bevestigde Andy Brodie, Chief Operating Officer bij Rathbones.

“De samenwerking met Rathbones in de afgelopen twee jaar aan hun digitale transformatieprogramma was buitengewoon constructief en bevredigend voor ons en we zijn er trots op dat we hun mijlpalen en verwachtingen hebben waargemaakt,” aldus Alberto Cuccu, CEO van Objectway International. “Met een flexibele en incrementele aanpak hebben we in samenwerking een schaalbaar en flexibel digitaal platform opgeleverd.”

1 per 31 december 2021.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Chiara Giudici

+39 3938229579

chiara.giudici@objectway.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr