12:28 uur 07-07-2022

IBS Intelligence kent Objectway eerste plaats toe voor Private Banking and Wealth Management deals

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– Objectway, een wereldwijde leverancier van software voor vermogens-, bank- en activabeheer, is in de IBS Intelligence Sales League Table (SLT) erkend als het toonaangevende bedrijf op het gebied van Private Banking and Wealth Management deals.

Objectway behaalde ook een zeer gunstige plaats in het SLT Leaderboard voor Private Banking & Wealth Management, een weerspiegeling van de prestaties en schaalbaarheid van het bedrijf op wereldwijde schaal.

Met een geschiedenis van 20 jaar is de IBS Intelligence Annual Sales League Table (SLT) de door de industrie erkende barometer van de prestaties van leveranciers van technologie voor wereldwijd bankieren. Dit jaar heeft IBSi SLT systeemaankopen beoordeeld die zijn gedaan door meer dan 1000 banken verspreid over meer dan 250 producten van 60 leveranciers.

Volgens de analyse van IBS Intelligence hebben banken en financiële instellingen de afgelopen jaren digitale versnelling nagestreefd in een tempo dat nog nooit eerder is waargenomen. Hoewel de wereld wordt geconfronteerd met economische ontwrichting en geopolitieke instabiliteit, bereikten financiële instellingen in 2021 recordniveaus van investeringen in het ontwikkelen van digitale oplossingen om hun klantervaring en gebruikersinterfaces te moderniseren.

Robin Amlôt, Managing Editor van IBS Intelligence, merkte op: “We feliciteren Objectway met zijn prestatie in de IBSi Sales League Table 2022, een toppositie in Private Banking & Wealth Management-technologie. Dit resultaat weerspiegelt de kwaliteit van meer dan 3 decennia van voortreffelijke prestaties van Objectway en van de geïntegreerde ecosysteemoplossingen voor bankieren en vermogensbeheer van het bedrijf.”

Luigi Marciano, CEO en oprichter van Objectway’s Group, stelde: “Dynamische digitale versnelling is de sleutel tot succes in de financiële dienstverlening. Technologie is van cruciaal belang om bankiers en vermogensbeheerders in staat te stellen hun belangrijkste zakelijke doelstellingen te bereiken, namelijk schaalvergroting, verbetering van de efficiëntie van de frontoffice en het aantrekken van nieuwe klanten. Voor de toekomst staat het vervangen en updaten van hun systemen hoog op de digitale agenda van bedrijven, aangezien ze van plan zijn een zakelijk model op te bouwen dat in staat is om toekomstige groeidoelstellingen te realiseren.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Chiara Giudici

+393938229579

chiara.giudici@objectway.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr