09:53 uur 01-02-2022

Objectway benoemt Karl im Brahm tot CEO voor de DACH-regio en Group Banking Practice Leader

MILAAN EN MÜNCHEN–(BUSINESS WIRE)– Objectway, een wereldwijde top 100-leverancier van software voor vermogens-, banking- en kapitaalgoederenbeheer, heeft vandaag de benoeming aangekondigd van Karl im Brahm als Chief Executive Officer van Die Software Objectway Group.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20220128005332/nl/

Karl im Brahm, Objectway CEO - DACH region, Group Banking Practice Leader. (Photo: Objectway)

Karl im Brahm, Objectway CEO – DACH region, Group Banking Practice Leader. (Photo: Objectway)

Karl treedt toe tot het managementteam van Objectway om de expansiestrategie van de groep in de DACH-regio en in de belangrijkste banking-markt in Europa te ontwikkelen en uit te voeren.

Karl im Brahm brengt meer dan 28 jaar ervaring in de bankensector met zich mee, met aanzienlijke expertise in het leiden van digitale transformaties.

Voordat hij bij Objectway kwam, was Karl verantwoordelijk voor alle activiteiten van de Avoq Group op de Duitse markt. Hij was onder andere lid van de uitgebreide raad van bestuur van de Deutsche Postbank AG en lid van de raad van bestuur van S Broker AG & Co. KG en van de Deutsche Wertpapier Service Bank AG. Hij bekleedde ook senior leidinggevende functies bij grote Duitse banken op het gebied van digitalisering en verkoopprojecten.

Met de overname van Die Software in augustus 2021 heeft Objectway het aanbod van oplossingen voor vermogens- en kapitaalgoederenbeheer versterkt en verbreed met een betrouwbaar en compleet platform voor de kernbankactiviteiten, ter ondersteuning van de digitale transformatie van vermogensbanken en vermogensbeheerders.

Karl zal de uitbreiding van de Objectway Group in de DACH-regio aansturen door een gecombineerde waardepropositie te realiseren, die is gericht op het verbeteren van de digitale en gepersonaliseerde ervaring van de eindklant, het verbeteren van de productiviteit van de front-office, het innoveren van beleggingsdiensten, het mogelijk maken van procesautomatisering en het bereiken van operationele schaalbaarheid.

Karl im Brahm over zijn benoeming: “Ik ben verheugd dat ik deel ga uitmaken van het Objectway-team en aan de groei van het bedrijf kan werken in een context van toenemende druk voor banken om nieuwe technologieën te integreren en hun kernsystemen te moderniseren. Klantgerichtheid, end-to-end procesdigitalisering en duurzame winstgevendheid zijn de drie punten die bovenaan de agenda staan van beleidsmakers in het bankwezen in de Duitstalige regio en de propositie van Objectway aldaar is erop gericht om hen een concurrentievoordeel op de lange termijn te bieden.”

Luigi Marciano, CEO van Objectway Group, zei: “We zijn enthousiast over Karls diepgaande ervaring in de sector en kennis van de markt, die hij zal inzetten om onze groeiplannen te leiden. De DACH-markt en het het kernsegment van het bankwezen zijn belangrijke groeigebieden voor Objectway en met de expertise en het leiderschap van Karl kunnen we onze expansie versnellen en aanzienlijke zakelijke kansen creëren om ons aanbod in het bankwezen aan de man te brengen.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Chiara Giudici

chiara.giudici@objectway.com
+393938229579

Check out our twitter: @NewsNovumpr