08:00 uur 13-09-2023

Hillstone Networks erkend als XDR-leider in Frost Radar™ 2023 Report

Hillstone Networks geprezen door Frost & Sullivan voor haar XDR-strategie

SANTA CLARA, Calif.–(BUSINESS WIRE)– Hillstone Networks, een vooraanstaande provider van oplossingen voor cyberbeveiliging, werd vernoemd als leider op gebied van innovatie en groei in de 2023 Frost Radar™ Extended Detection and Response Report.

De Frost Radar™ 2023 Report is een marktanalyse gevoerd door Frost & Sullivan, die sectordeelnemers evalueert op basis van hun groeistrategie, innovatie, klantenervaring en marktaandeel. De report beoogt om organisaties bij te staan om geïnformeerde beslissingen te nemen tijdens het selecteren van een betrouwbare provider van XDR-oplossingen.

“Onze opname als leider in de Frost Radar™ 2023 Report bevestigt onze toewijding om geavanceerde oplossingen te leveren die digitale bedreigingen op effectieve wijze de kop indrukken,” verklaart Tim Liu, CTO en medeoprichter van Hillstone Networks. “Onze oplossing integreert geavanceerde detectie van bedreigingen, reactie op incidenten en forensische capaciteiten in een eengemaakt platform, dat bedrijven in staat stelt om hun digitale activa proactief te vrijwaren.”

Volgens Frost & Sullivan kenden XDR-oplossingen een snelle uitbreiding in verschillende geografische zones, sectoren en bedrijven van elke omvang omdat het de zichtbaarheid, de integratie, de analyse, de flexibiliteit en de automatisering biedt die klanten nodig hebben in de complexe IT-omgevingen van deze tijd. Frost stelt dat XDR drie kernbeloftes inhoudt: kruislaagse detectie en reactie, betekenisvolle automatisering en integratie met de beveiligingsstack.

“Hillstone Networks getuigt van engagement voor de Open XDR-aanpak, aangezien het haar belangrijke R&D-budget investeert in het uitbreiden van integraties met derden en het leveren van SDK’s (software development kits) om integratie met haar platform te vergemakkelijken,” aldus Lucas Ferreyra, sectoranalist bij Frost & Sullivan. “Hillstone Networks heeft een fascinerende groeistrategie ontwikkeld, gericht op het aanzwengelen van de toenemende relevantie van beheerde beveiliging zodat MSSP’s haar XDR-oplossing kunnen gebruiken, wat haar bereik verruimt en bovendien mikt op sectoren die een grote groei kennen, zoals de overheid, de gezondheidszorg, het onderwijs en de maaksector. Een dergelijk begrip van de markt stelt Hillstone Networks in staat om nog meer groeikansen te ontsluiten in de XDR-markt waar felle concurentie heerst.”

De inzet van Hillstone voor continue innovatie en succesvolle ontplooiingen bij de klanten, draagt bij tot haar opkomst als koploper in het XDR-domein, en zorgt dat de kernbeloftes van XDR worden waargemaakt:

  • Hillstone’s capaciteiten dankzij AI aangestuurde detectie van bedreigingen en reactie zorgt ervoor dat aanvallen worden opgespoord en tegengegaan voordat ze een kans hebben om de meest vitale activa in het bedrijf te exploiteren: gegevens. De XDR-oplossing van Hillstone maakt gebruik van geavanceerde ML-algoritmes (machine learning) via onbekende malware en abnormale detectie, geavanceerde analyse van bedreigingscorrelatie en automatische beperking van bedreigingen.
  • Hillstone XDR omvat eveneens geautomatiseerde orchestratie en reactie. Als er een remediërende strategie geconfigureerd is, zal de Hillstone XDR automatisch geschikte beperkende acties uitvoeren volgens een vooraf gedefinieerde playbook zodra een bedreiging wordt geïdentificeerd.
  • Het omvat integratie met een grote verscheidenheid aan gegevens binnen het volledige spectrum van het netwerk, van eindpunten tot de cloud. Deze gegevens kunnen NetFlow, Sysmon, Syslogs, metadata, informatie over bedreigingen en logs van derden omvatten, die dan allemaal gestandaardiseerd, gecorreleerd en geanalyseerd worden om volledige zichtbaarheid te bieden en beveiligingsinformatiesilo’s op te stellen. Het verschaft niet alleen volledige beveiligingszichtbaarheid met minder blinde vlekken, maar het verbetert ook de nauwkeurigheid van de detectie door valse positieven te minimaliseren.

Lees hier meer over Hillstone XDR.

Over Hillstone Networks

Hillstone Networks is toonaangevend op het gebied van cyberbeveiliging en biedt zowel diepe als brede bescherming aan bedrijven van elke omvang, van edge tot cloud, en voor elke workload. De Integrative Cyber Security-benadering van Hillstone Networks biedt dekking, controle en consolidatie bij meer dan 26.000 ondernemingen, verspreid over de hele wereld. www.hillstonenet.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Zeyao Hu

+1 4085086750

inquiry@hillstonenet.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr