08:00 uur 07-06-2023

Hillstone Networks uitgeroepen tot Customer’s Choice in de 2023 Gartner Peer Insights™ Voice of the Customer for Network Firewalls

Hillstone Networks voor het 4e achtereenvolgende jaar uitgeroepen tot Customer’s Choice in Network Firewalls, en daarnaast tot Strong Performer in de 2023 Voice of the Customer for Network Detection and Response

SANTA CLARA, Calif.–(BUSINESS WIRE)– Hillstone Networks, een toonaangevende leverancier van cyberbeveiligingsoplossingen, heeft vandaag aangekondigd dat het is opgenomen in twee Gartner Peer Insights “Voice of the Customer”-rapporten. Hillstone is erkend als een Customer’s Choice-leverancier voor Network Firewalls en genoemd als een Strong Performer voor zijn onlangs uitgebrachte Network Detection and Resolution (NDR)-oplossing. Gartner Peer Insights onderscheidingen in de categorie Customers’ Choice, zijn gebaseerd op vrijwillige en geverifieerde feedback en beoordelingen van eindgebruikers die ervaring hebben met de aankoop, implementatie of het gebruik van de producten of diensten.

“Klanten hebben gesproken en erkennen onze niet aflatende inzet voor het leveren van integratieve cyberbeveiligingsoplossingen die effectief dekking, controle en consolidatie hebben geleverd aan meer dan 26.000 van hun collega’s wereldwijd, in een uitdagend en dynamisch cyberbeveiligingslandschap”, zegt Tim Liu, medeoprichter & CTO van Hillstone Networks. “We blijven innoveren en de grenzen van cyberbeveiliging verleggen om de kritieke bedrijfsmiddelen van onze klanten te beschermen.”

Belangrijkste hoogtepunten

NDR:

  • Hillstone Networks kreeg een 100% “aanbevelingsbereidheid” beoordeling van haar gebruikers, gebaseerd op 25 beoordelingen per maart 2023.
  • 92% Van de ondervraagde Hillstone gebruikers gaf het bedrijf een waardering van 5 uit 5 sterren.
  • Hillstone Networks’ Support Experience kreeg een 4,9 uit 5 beoordeling, gebaseerd op 25 beoordelingen.
  • De productmogelijkheden van Hillstone Networks kregen een 5 uit 5 beoordeling, gebaseerd op 24 beoordelingen.

Network Firewalls:

  • Hillstone Networks kreeg van zijn gebruikers een score van 99% “aanbevelingsbereidheid”, gebaseerd op 107 beoordelingen per maart 2023.
  • 84% van de ondervraagde Hillstone gebruikers gaf het bedrijf een waardering van 5 uit 5 sterren.
  • Hillstone Networks’ Support Experience kreeg een 4,9 uit 5 beoordeling, gebaseerd op 102 beoordelingen.
  • De productmogelijkheden van Hillstone Networks kregen een beoordeling van 4,9 uit 5, gebaseerd op 101 beoordelingen.

Gartner, Voice of the Customer for Network Firewalls, Peer Contributors, 31 mei 2023

Gartner, Voice of the Customer for Network Detection and Response, Peer Contributors, 29 mei 2023

Over Gartner Peer Insights™

Gartner en Peer Insights zijn handelsmerken van Gartner, Inc. en/of haar dochterondernemingen. Alle rechten voorbehouden. De inhoud van Gartner Peer Insights bestaat uit de meningen van individuele eindgebruikers op basis van hun eigen ervaringen en mag niet worden opgevat als verklaringen over feiten, noch vertegenwoordigen zij de standpunten van Gartner of gelieerde ondernemingen. Gartner onderschrijft geen enkele verkoper, product of dienst die in deze inhoud wordt afgebeeld en geeft geen enkele garantie, expliciet of impliciet, met betrekking tot deze inhoud, over de nauwkeurigheid of volledigheid ervan, met inbegrip van garanties van verkoopbaarheid of geschiktheid voor een bepaald doel.

Over Hillstone Networks

De integrale Cyber Security-aanpak van Hillstone Networks biedt dekking, controle en consolidatie om de digitale transformatie voor meer dan 26.000 ondernemingen wereldwijd te beveiligen. Meer informatie op www.hillstonenet.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Zeyao Hu

+1 4085086750

inquiry@hillstonenet.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr