08:00 uur 19-01-2022

Hillstone Networks zet met StoneOS 5.5R9 nieuwe standaard in intelligente, betrouwbare en geautomatiseerde beveiligingsoplossingen

Bijna 300 nieuwe functies en verbeteringen stellen klanten in staat zich aan te passen aan het snel veranderende dreigingslandschap en de constante evolutie van de infrastructuur

SANTA CLARA, Californië (VS)–(BUSINESS WIRE)– Hillstone Networks, een toonaangevende leverancier van oplossingen voor infrastructuurbescherming, heeft vandaag de nieuwste versie van zijn vlaggenschip geïntroduceerd: de StoneOS-oplossing.

“Organisaties eisen tegenwoordig een uitgebreide, intelligente, goed presterende en geautomatiseerde beveiligingsoplossing die werkt. StoneOS levert”, zei Tim Liu, CTO en medeoprichter van Hillstone Networks. “Dit is een belangrijke upgrade die resulteert in ongeëvenaarde mogelijkheden om organisaties, hun kritieke activa en hun personeel te beschermen tegen de talloze beveiligingsbedreigingen waarmee ze elke dag worden geconfronteerd.”

6 belangrijke updates voor StoneOS 5.5R9 zijn:

  • Machine learning-technologie gebruikt om intelligente detectie en preventie te verbeteren – StoneOS maakt gebruik van de nieuwste op ML gebaseerde datasets om DGA-detectie te helpen versterken. De uitgebreide ondersteuning van een cloud-sandbox zorgt voor verbeterde detectie van onbekende bedreigingen en verbeterde informatiedeling.
  • Uitgebreide VPN-mogelijkheden zorgen voor verfijnde veilige toegang voor het externe personeelsbestand – De nieuwe aanvullende VPN-functies ondersteunen uitgebreide gebruikersscenario’s, een configuratiewizard en een prestatie-upgrade om te voldoen aan de groeiende vraag naar feature-rijke VPN-oplossingen tegen een lagere TCO.
  • Extra verbeteringen ontketenen de kracht van hardwareversnelling voor het decoderen van verkeer –De nieuwe StoneOS-release optimaliseert de doorvoerprestaties van SSL-proxy en introduceert de whitelist-mogelijkheid om bepaalde entiteiten in bepaalde scenario’s uit te sluiten.
  • Geautomatiseerd, schaalbaar en slimmer beleidsbeheer en -operaties – Met een nieuwe minibeleidsfunctie kunnen centrale orkestratiesystemen voldoen aan dynamisch veranderende beveiligingsvereisten. Bovendien helpen app-gebaseerde beleidsregelaanbevelingen en NAT-beleidsredundantiecontroles de efficiëntie te verbeteren.
  • Geavanceerde integratiemogelijkheden voor oplossingen van derden en SDN-oplossingen – Naast RESTful API’s en SNMP ondersteunt de nieuwe StoneOS configuratie en beheer via Netconf. Daarnaast verbetert StoneOS zijn vermogen om gebruik te maken van externe bronnen.
  • Uitgebreide optimalisatie van de robuustheid van het systeem van services tot modules – Naast het uitbreiden van oplossingen met hoge beschikbaarheid naar IPv6, levert de nieuwe StoneOS-release robuustheid van het serviceniveau door de software-architectuur en optimalisatie op moduleniveau voor de datacenter-firewalls opnieuw te ontwerpen.

Ga voor meer informatie over StoneOS en Hillstone Networks naar de website van Hillstone.

Over Hillstone Networks

De beproefde infrastructuurbeschermingsoplossingen van Hillstone Networks bieden ondernemingen en serviceproviders de zichtbaarheid en intelligentie om meerlaagse, meertraps cyberdreigingen volledig te zien, grondig te begrijpen en er snel op te reageren. Hillstone wordt goedkeurend beoordeeld door toonaangevende analisten en wordt vertrouwd door wereldwijde bedrijven. Hillstone beschermt van de edge tot de cloud met verbeterde totale eigendomskosten. Stuur ons een bericht of bezoek ons voor meer informatie over de hele reeks producten van Hillstone.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Donna Loughlin Michaels

LMGPR

408.393.5575

donna@lmgpr.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr