08:00 uur 11-05-2022

Hillstone Networks krijgt onderscheiding ‘Customers’ Choice’ (Keuze van de klant) in Gartner® Peer Insights™ ‘Voice of the Customer’ (Stem van de klant) Network Firewalls-rapport voor het 3e opeenvolgende jaar

Customers’ Choice-leveranciers moeten voldoen aan of hoger zijn dan zowel de marktgemiddelde algemene beoordeling als de marktgemiddelde gebruikersinteresse en -adoptie

SANTA CLARA, Californië (VS)–(BUSINESS WIRE)– Hillstone Networks, een toonaangevende leverancier van oplossingen voor infrastructuurbescherming, heeft vandaag aangekondigd dat het de onderscheiding ‘Customers’ Choice’ heeft ontvangen in de Gartner Peer Insights ‘Voice of the Customer’ van 2022: Network Firewalls. “Gartner Peer Insights is een gratis peer review- en beoordelingsplatform dat is ontworpen voor besluitvormers op het gebied van bedrijfssoftware en -services.”

In het rapport worden leveranciers, waaronder Hillstone Networks, die in het kwadrant rechtsboven in het kwadrant ‘Voice of the Customer’’ zijn geplaatst, erkend met het Gartner Peer Insights Customers’ Choice-onderscheiding, aangegeven met een Customers’ Choice-badge. De erkende leveranciers voldoen aan of zijn hoger dan zowel de marktgemiddelde algemene beoordeling als de marktgemiddelde gebruikersinteresse en -adoptie.”

“Naast het leveren van innovatieve, bewezen en effectieve netwerkbeveiligingsoplossingen, streeft Hillstone Networks ernaar een superieure klantervaring te bieden”, zei Tim Liu, medeoprichter en CTO van Hillstone Networks. “Om erkend te worden met een ‘Customers’ Choice’-onderscheiding, zijn wij van mening dat dit een bewijs is van onze toewijding om de uitzonderlijke service en ondersteuning te bieden die onze klanten nodig hebben om hun bedrijven veilig te houden.”

De belangrijkste bevindingen voor Hillstone Networks in het Gartner Peer Insights ‘Voice of the Customer’ Network Firewalls-rapport van 28 februari 2022 zijn:

  • Hillstone Networks kreeg van zijn gebruikers een beoordeling van 100 procent ‘bereidheid om aan te bevelen’.
  • 85 procent van de ondervraagde Hillstone-gebruikers gaf het bedrijf een beoordeling van 5 van de 5 sterren.
  • De ondersteuningservaring van Hillstone Networks kreeg een 4,9 uit 5 op basis van 94 beoordelingen.
  • De verkoopervaring van Hillstone Networks kreeg een 4,9 uit 5 op basis van 93 beoordelingen.

Klik om het 2022 Gartner Peer Insights ‘Voice of the Customer’ Network Firewalls-rapport te lezen, hier.

Met meer dan 23.000 wereldwijde klanten heeft Hillstone Networks een reputatie opgebouwd van ‘beveiliging die werkt’. De intuïtieve oplossingen omvatten: SD-WAN, ZTNA, Microsegmentatie, CWPP, NDR en XDR. Hillstone Networks is uitgeroepen tot visionair in het Gartner Magic Quadrant™ voor Network Firewalls en is ook acht jaar op rij erkend.

Gartner, Gartner Peer Insights ‘Voice of the Customer’: Network Firewalls, collega bijdragers, 29 april 2022. *

Gartner, Magic Quadrant voor Network Firewalls, door Rajpreet Kaur, Jeremy D’Hoinne, Nat Smith, Adam Hils, 1 november 2021

Gartner en Magic Quadrant zijn gedeponeerde handelsmerken van Gartner, Inc. en/of haar dochterondernemingen in de VS en internationaal en worden hierin met toestemming gebruikt. Alle rechten voorbehouden.

Over Gartner Peer Insight

De inhoud van Gartner Peer Insights bestaat uit de meningen van individuele eindgebruikers op basis van hun eigen ervaringen en mag niet worden opgevat als feitelijke verklaringen, noch vertegenwoordigen ze de mening van Gartner of zijn dochterondernemingen. Gartner onderschrijft geen enkele leverancier, product of dienst die in deze inhoud wordt weergegeven, noch geeft zij enige garantie, expliciet of impliciet, met betrekking tot deze inhoud, over de nauwkeurigheid of volledigheid ervan, inclusief garanties van verkoopbaarheid of geschiktheid voor een bepaald doel.

Peer Insights is een handelsmerk van Gartner, Inc. en/of zijn dochterondernemingen in de VS en internationaal en worden hierin met toestemming gebruikt. Alle rechten voorbehouden.

Gartner Peer Insights Customers’ Choice vertegenwoordigt de subjectieve meningen van recensies, beoordelingen en gegevens van individuele eindgebruikers, toegepast volgens een gedocumenteerde methodologie; ze vertegenwoordigen niet de mening of goedkeuring van Gartner of haar dochterondernemingen.

Over Hillstone Networks

De beproefde infrastructuurbeschermingsoplossingen van Hillstone Networks bieden ondernemingen en serviceproviders de zichtbaarheid en intelligentie om meerlaagse, meertraps cyberdreigingen volledig te zien, grondig te begrijpen en er snel op te reageren. Hillstone wordt goedkeurend beoordeeld door toonaangevende analisten en wordt vertrouwd door wereldwijde bedrijven. Hillstone beschermt van de edge tot de cloud met verbeterde totale eigendomskosten. Ga voor meer informatie naar www.hillstonenet.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpersoon voor de media
Zeyao Hu

+1 4085086750

inquiry@hillstonenet.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr