08:00 uur 07-06-2022

Hillstone Networks levert cyberbestendigheid aan klanten via een robuust oplossingsportfolio

Hillstone Networks is een sponsor op RSAC, in Moscone Center, San Francisco, 7-9 juni

SANTA CLARA, Californië (VS)–(BUSINESS WIRE)– Hillstone Networks, een toonaangevende leverancier van innovatieve en toegankelijke cyberbeveiligingsoplossingen, kondigt vandaag de wereldwijde beschikbaarheid aan van hun vereenvoudigde portfolio dat zorgt voor cyberbestendigheid, het beveiligen van kritieke activa tegen geavanceerde, veelzijdige cyberaanvallen en een groeiend aanvalsoppervlak.

Het huidige personeelsbestand en de werkdruk vereisen flexibiliteit, kwaliteit van de dienst en vooral bescherming. Beveiligingsoplossingen moeten zowel flexibel zijn en cyberbestendigheid op ondernemingsniveau bieden. De oplossingen van Hillstone Networks zijn geëvolueerd van een netwerkbeveiligingsplatform, dat 8 opeenvolgende jaren is opgenomen in het Gartner Magic Quadrant voor Firewalls voor ondernemingen, tot een robuust portfolio dat cyberbestendigheid levert, van edge tot cloud en alles daartussenin, voor meer dan 23.000 klanten wereldwijd.

Op RSAC 2022, in San Francisco, presenteert Hillstone zijn brede scala aan oplossingen voor deze initiatieven:

  • SD-WAN: Hillstone Secure SD-WAN beveiligt de huidige grenzeloze netwerken met gedetailleerde zichtbaarheid en handhaving van alle interacties op alle toegangspunten tot het netwerk, met de mogelijkheid om dieper in te gaan op gebruikers-, apparaat- en toegangsgedrag.
  • ZTNA: De Hillstone ZTNA-oplossing beveiligt externe toegang voor de huidige implementaties om vanaf elke plek te kunnen werken of zwaar gereguleerde industrieën met gevoelige gegevens die hun evoluerende edge-perimeter moeten beveiligen. Fijnmazige toegangscontroles zorgen voor nauwkeurige handhaving van privileges, waar het nodig is.
  • Microsegmentatie: Hillstone CloudHive beschermt cloud-native en cloud-gebaseerde apps, voor dev/ops-teams die afhankelijk zijn van app-portabiliteit en microservices, en cloudserviceproviders waar multi-tenancy riskant kan zijn zonder de netwerktoegang te segmenteren of te isoleren. Ondersteuning voor zowel VMware als OpenStack zorgt voor platformonafhankelijke portabiliteit tussen clouds.
  • CWPP: Hillstone CloudArmour beschermt cloudtoepassingen die in openbare of meerdere cloudomgevingen worden uitgevoerd, door te integreren in bestaande CI/CD- en DevOps-omgevingen en -processen met volledige zichtbaarheid van het pakket aan toepassingen. Bescherm bare-metal hosts, virtuele machines, containers en serverloze werklasten.
  • NDR: Hillstone sBDS levert continue netwerkmonitoring met een AI-gestuurd netwerkdetectie- en responsplatform dat netwerkverkeersgegevens verzamelt en aggregeert, past gedragsanalyse en AI/ML toe en levert inzichten aan beveiligingsteams vanuit één enkele weergave.
  • XDR: Hillstone iSource bundelt alle belangrijke activiteiten, waaronder bedreigingsdetectie, onderzoek, respons en realtime jacht op bedreigingen in één enkel platform en verkrijgt uitgebreid inzicht in alle relevante bedreigingsgegevens van eindpunten van apparaten, toepassingen, netwerken en beveiligingsapparaten, waaronder apparaten van derden.

“Cyberbestendigheid is het vermogen van de infrastructuur om een storm van meedogenloze aanvallen te doorstaan en snel op volle toeren weer beschikbaar te zijn. Een cyberbestendige infrastructuur transformeert traditionele beveiliging, die inflexibel, statisch en onpraktisch is, in een gemoderniseerd en flexibel beveiligingsplan dat adaptief, dynamisch en realistisch is. Dit is de visie van Hillstone en wordt weerspiegeld in de oplossingen die we op de markt leveren”, verklaart Tim Liu, CTO en medeoprichter van Hillstone Networks.

“De huidige typische IT-infrastructuuromgeving is sterk uitgesplitst van aard en biedt complexe uitdagingen op het gebied van beveiliging. Ik ben van mening dat Hillstone Networks een reeks AI/ML-verbeterde cyberbeveiligingsoplossingen levert die zijn ontworpen om zichtbaarheid, implementatiegemak en doorlopend beheer te vereenvoudigen door integratie in bestaande SecOps-frameworks”, verklaart Will Townsend, vice-president en hoofdanalist, netwerken en beveiligingspraktijken bij Moor Insights & Strategy.

Over Hillstone Networks

De innovatieve en toegankelijke cyberbeveiligingsoplossingen van Hillstone Networks geven een nieuwe vorm aan bedrijfsbeveiliging, waardoor cyberbestendigheid mogelijk wordt en de TCO wordt verlaagd. Door uitgebreide zichtbaarheid, superieure intelligentie en snelle bescherming te bieden om meerlaagse, meertrapse cyberdreigingen te zien, te begrijpen en erop te reageren, wordt Hillstone gunstig beoordeeld door toonaangevende analisten en vertrouwd door wereldwijde bedrijven. Ga voor meer informatie naar www.hillstonenet.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media
Zeyao Hu

+1 4085086750

inquiry@hillstonenet.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr