20:24 uur 22-12-2022

Hillstone Networks opnieuw erkend als visionair in het Gartner Magic Quadrant voor Netwerk Firewalls

Hillstone Networks is gepositioneerd als visionair op basis van haar complete visie en het vermogen deze uit te voeren

SANTA CLARA, Californië (VS)–(BUSINESS WIRE)– Hillstone Networks, een toonaangevende leverancier van innovatieve en toegankelijke cyberbeveiligingsoplossingen, laat weten dat Hillstone Networks opnieuw erkend is in de 2022 Gartner® Magic Quadrant™ voor Netwerk Firewalls voor de 9e keer in rij en voor de tweede keer genoemd als visionair.

De oplossingen van Hillstone Networks hebben zich ontwikkeld van een netwerkbeveiligingsplatform tot een robuust cyberbeveiligingsportfolio dat zorgt voor cyberweerbaarheid, van edge tot cloud, en alles daartussenin. Van SMB tot carrier-class netwerk vereisten, over alle belangrijke verticals wereldwijd, het portfolio maakt vandaag de dag gebruik van de fundamentele Next Generation Firewall (NGFW) en omvat volgende oplossingen:

  • Hillstone Beveiligd SD-WAN-oplossing voor gedistribueerde ondernemingen.
  • Hillstone ZTNA oplossing, die Zero Trust-toegang vanaf elk apparaat en overal mogelijk maakt.
  • Hillstone CloudArmour dat cloud workload bescherming biedt.
  • Hillstone CloudHive microsegmentatie-oplossing voor gevirtualiseerde datacenters.
  • Hillstone sBDS serverbescherming geïntegreerd met een oplossing voor netwerkdetectie en -respons (NDR) tegen meerfasige, meerlagige bedreigingen die gericht zijn op kritieke servers en hosts.
  • Hillstone iSource, een AI-gestuurd Extended Detection and Response (XDR)-platform dat NDR-functies en input van 3de partijen.

“We zijn blij om een 9de jaar terug te keren als erkenning van onze volledigr visie en vermogen om uit te voeren,” aldus Tim Liu, CTO en medeoprichter, Hillstone Networks. “In de huidige hybride multicloud-wereld vindt onze cloud-first-strategie weerklank bij zowel klanten als partners. We blijven gebruikmaken van het bekroonde en toonaangevende NGFW-platform en integreren geavanceerde functies om SD-WAN- en ZTNA-mogelijkheden te ontsluiten en aanvullende oplossingen te leveren die zowel voorzien in lacunes in de markt als in de behoeften van ons groeiende klantenbestand.”

Een cloud-first benadering is een mandaat om effectieve cyber-resistente oplossingen te leveren die kritieke bedrijfsmiddelen en infrastructuur beschermen. Naast on-premises, private en hybride cloudomgevingen omvat het oplossingenrepertoire van Hillstone Networks ook IoT-beveiliging die de IoT-sector helpt bij het proactief detecteren, beschermen en beheren van risico’s voor IoT-apparaten.

Download een exemplaar van het Gartner Magic Quadrant voor Netwerk Firewalls hier.

Gartner, Gartner Magic Quadrant for Network Firewalls, Rajpreet Kaur, Adam Hils, Thomas Lintemuth, 19 December 2022

Gartner onderschrijft geen enkele leverancier, product of dienst die in haar onderzoekspublicaties wordt afgebeeld en adviseert technologiegebruikers niet om alleen de leveranciers met de hoogste ratings of een andere aanduiding te selecteren. De onderzoekspublicaties van Gartner bestaan uit de meningen van de onderzoeksorganisatie van Gartner en mogen niet worden opgevat als feitelijke verklaringen. Gartner wijst alle garanties, expliciet of impliciet, met betrekking tot dit onderzoek af, met inbegrip van garanties van verkoopbaarheid of geschiktheid voor een bepaald doel.

GARTNER is een geregistreerd handelsmerk en dienstmerk van Gartner en Magic Quadrant is een geregistreerd handelsmerk van Gartner, Inc. en/of zijn filialen in de VS en internationaal en worden hierin met toestemming gebruikt. Alle rechten voorbehouden.

Over Hillstone Networks

De innovatieve en toegankelijke cyberbeveiligingsoplossingen van Hillstone Networks geven een nieuwe vorm aan bedrijfsbeveiliging, waardoor cyberbestendigheid mogelijk wordt en de TCO wordt verlaagd. Door uitgebreide zichtbaarheid, superieure intelligentie en snelle bescherming te bieden om meerlaagse, meertrapse cyberdreigingen te zien, te begrijpen en erop te reageren, wordt Hillstone gunstig beoordeeld door toonaangevende analisten en vertrouwd door wereldwijde bedrijven. Ga voor meer informatie naar www.hillstonenet.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media Contact
Zeyao Hu

+1 4085086750

inquiry@hillstonenet.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr