08:00 uur 18-10-2022

Hillstone Networks voegt Common Criteria-certificering EAL4+ voor Hillstone Networks Next Generation Firewalls toe

Internationale en onafhankelijke beveiligingscertificering voor Hillstone Networks SG-6000 A-serie Next Generation Firewall en StoneOS 5.5.R9 consolideert het Hillstone-platform als betrouwbare basis voor netwerkbeveiliging van edge tot cloud.

SANTA CLARA, Calif.–(BUSINESS WIRE)– Hillstone Networks, een innovatieve en toegankelijke leverancier van cyberbeveiligingsoplossingen, kondigt aan dat het de Common Criteria EAL4+ certificering heeft ontvangen voor de Hillstone Networks SG-6000 A-serie Next Generation Firewall (NGFW) en StoneOS 5.5.R9, waarmee het verder wordt versterkt als voorkeursplatform voor gebruikers die hun netwerken bestendiger moeten maken en hun kritische activa van edge tot cloud moeten beveiligen.

The Common Criteria for Information Technology Security Evaluation (Common Criteria) is een internationale norm voor certificering van computerbeveiliging. Common Criteria is een standaard die wordt gebruikt in overheidsinstellingen en in streng gereguleerde en op naleving gerichte kritieke infrastructuur. De kwaliteitsgarantie en de certificering als waarborg zorgen ervoor dat ook andere grote ondernemingen in diverse sectoren gebruikmaken van Common Criteria om de toepassing van hun oplossingen te onderbouwen.

“Cyberbestendigheid is vandaag de dag een must, ongeacht de grootte van de onderneming of de bedrijfstak”, aldus Tim Liu, CTO en medeoprichter van Hillstone Networks. “De Hillstone Next Generation Firewall is de basis voor ons beveiligingsportfolio die wereldwijd wordt ingezet en meer dan 23.000 klanten beveiligt. Met de toevoeging van de Common Criteria-certificering hebben onze klanten nog een reden om erop te vertrouwen dat onze oplossingen hun gevoelige activa en kritieke infrastructuur beschermen. We blijven de grenzen verleggen om de digitale wereld veiliger te maken.”

“Secura feliciteert Hillstone Networks met het ontvangen van de EAL4+ Common Criteria-certificering voor Hillstone Next Generation Firewall en StoneOS. Dit certificaat benadrukt de doorgevoerde beveiligingsfuncties binnen het product, evenals de volwaardigheid van de ontwikkelingsprocessen. De voorbeeldige samenwerking tussen de teams van Hillstone en Secura heeft dit resultaat mogelijk gemaakt”, zegt Razvan Venter, Group Manager Products Security, Secura.

De Hillstone Networks A-serie, door Gartner erkend als Visionair in het magische kwadrant voor netwerk firewalls, wordt geleverd in twee vormfactoren met aanvullende modellen om aan de meest veeleisende workloads en eisen te voldoen. Voor meer informatie over certificaten, zie het Certificeringsrapport, Security Target, en CCRA-certificaat.

Over Hillstone Networks

De innovatieve en toegankelijke cyberbeveiligingsoplossingen van Hillstone Networks geven een nieuwe vorm aan bedrijfsbeveiliging en serviceproviders, waardoor cyberbestendigheid mogelijk wordt en de TCO wordt verlaagd. Door uitgebreide zichtbaarheid, superieure intelligentie en snelle bescherming te bieden om cyberdreigingen van edge tot cloud te zien, te begrijpen en erop te reageren, wordt Hillstone gunstig beoordeeld door toonaangevende analisten en vertrouwd door bedrijven wereldwijd. Ga voor meer informatie naar www.hillstonenet.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Zeyao Hu

+1 4085086750

inquiry@hillstonenet.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr