08:00 uur 24-01-2023

Hillstone Networks brengt StoneOS 5.5R10 uit, waarmee de algehele veiligheidspositie van klanten verder wordt versterkt

De nieuwe release biedt AI-gestuurde innovaties en gecentraliseerde ZTNA, en helpt klanten de operationele complexiteit en geavanceerde cyberaanvallen te beheersen.

SANTA CLARA, Calif.–(BUSINESS WIRE)– Hillstone Networks, een toonaangevende leverancier van innovatieve en toegankelijke cyberbeveiligingsoplossingen, heeft een belangrijke upgrade aangekondigd van zijn besturingssysteem, Hillstone StoneOS 5.5R10. De nieuwste upgrade biedt hoogwaardige, op AI gebaseerde bescherming tegen bedreigingen, gecentraliseerde Zero Trust-controle en -beheer, en verdere vereenvoudiging van beveiligingsoperaties en systeemoptimalisatie, naast meer dan 300 nieuwe functies. De nieuwe functionaliteit verbetert de beveiliging van klantomgevingen en stroomlijnt de beveiligingsactiviteiten verder met een eenvoudig upgradepad.

Verbeterde bescherming tegen bedreigingen met AI-technologie

Het nieuwe StoneOS maakt gebruik van AI-technologie om op ML gebaseerde detectie van bedreigingen voor versleuteld verkeer te bieden, zonder dat ontsleuteling nodig is. Het beschikt ook over intelligente DDoS-bescherming en DGA-detectie. Daarnaast is er een uitbreiding met een zwarte lijst die de PTF-functie (Perimeter Traffic Filtering) versterkt en meer bescherming biedt tegen bedreigingen.

Gecentraliseerde Zero Trust-controle en -beheer

Advanced ZTNA implementeert gecentraliseerd beheer voor ZTNA-beleid via Hillstone Security Management (HSM), en ondersteunt intelligente verbinding met ZTNA-gateways, single packet authenticatie (SPA), ondersteuning van meerdere besturingssystemen van leveranciers voor ZTNA-clients en een ZTNA-portaal. De nieuwe functies zorgen voor een betere gebruikerservaring met verbeterde algemene werking en beheer van de ZTNA-oplossing.

Slimmere interconnectiviteit met uitgebreide VPN-mogelijkheden

De uitgebreide VPN-functies ondersteunen ECMP en failover voor intelligente VPN-routering en bieden IPSec VPN-tunnel vestigingsopties door aangepaste poorten en auto-negotiation te configureren. Deze functies zorgen voor een beter gebruik van de bandbreedte en verbeteren de connectiviteit, zodat het bedrijf ongestoord kan blijven functioneren.

Gestroomlijnde systeemoperaties ontlasten overtollige werklasten

Het nieuwste StoneOS introduceert een vereenvoudigde opstartwizard en een geautomatiseerde NAT-redundantiecontrole om de werking van het systeem te vergemakkelijken, waardoor de algehele productiviteit van organisaties wordt verbeterd door de werklast van systeembeheerders te stroomlijnen.

Robuuste systeembrede verbeteringen zorgen voor verdere bedrijfscontinuïteit

De systeembeschikbaarheid is in de nieuwste release over de hele linie verbeterd, met ondersteuning voor geavanceerde High Availability (HA) en de gracieuze herstart van Border Gateway Protocol (BGP), waardoor organisaties verzekerd zijn van ononderbroken zakelijke diensten.

“De overgang van het traditionele, randgebaseerde beveiligingsmodel naar het gedistribueerde personeelsmodel is een seismische verandering, voornamelijk veroorzaakt door het door de pandemie veroorzaakte thuiswerkmandaat, maar de impact zal zich geleidelijk ontwikkelen, en daarom moeten de oplossingen die we leveren de bijbehorende uitdagingen aanpakken,” stelt Tim Liu, CTO en medeoprichter, Hillstone Networks, “De nieuwste iteratie van StoneOS blijft inspelen op de uitdagingen waarmee SecOps-teams worden geconfronteerd en de constante risico’s waarmee ondernemingen wereldwijd worden geconfronteerd. Verbeterde AI-gestuurde bescherming tegen bedreigingen, betere integratie, gecentraliseerde controle en beheer, en gestroomlijnde operaties zijn allemaal cruciaal voor het leveren van een stabiele en strategische benadering van cyber-resistente cybersecurity-omgevingen.”

StoneOS is de basis voor alle Hillstone next-generation firewalls, die erkend is in de 2022 Gartner® Magic Quadrant™ voor Netwerk Firewalls voor het negende opeenvolgende jaar als visionair. StoneOS 5.5R10 is nu algemeen beschikbaar.

Over Hillstone Networks

De innovatieve en toegankelijke cyberbeveiligingsoplossingen van Hillstone Networks geven een nieuwe vorm aan de beveiliging van ondernemingen, maken cyberweerbaarheid mogelijk en verlagen de TCO. Door het bieden van uitgebreide zichtbaarheid, superieure informatie en snelle bescherming om meerlaagse, meerfasen cyberbedreigingen te zien, te begrijpen en ertegen op te treden, wordt Hillstone gunstig beoordeeld door toonaangevende analisten en vertrouwd door wereldwijde bedrijven. Ga voor meer informatie naar www.hillstonenet.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Zeyao Hu

+1 408.508.6750

inquiry@hillstonenet.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr