08:00 uur 13-12-2023

Hillstone Networks opgenomen in Landscape rapport voor Security Service Edge-oplossingen

Hillstone Networks ZTNA-oplossing opgenomen in SSE-overzicht van analistenbureau

SANTA CLARA, Calif.–(BUSINESS WIRE)– Hillstone Networks, een toonaangevende leverancier van cyberbeveiligingsoplossingen, is opgenomen in het Security Service Edge Solutions Landscape Report voor Q4 2023. Het Forrester Report biedt een overzicht van het marktlandschap voor Security Service Edge (SSE) oplossingen. De oplossingen worden ingezet om Zero Trust toegang te bieden tot apps en data en om een op afstand werkend personeelsbestand te beveiligen. Het rapport richt zich op belangrijke aspecten zoals marktdefinitie, bedrijfswaarde, marktvolwassenheid, dynamiek, opmerkelijke leveranciers, top use cases, functionaliteit per use case en leveranciersfocus op uitgebreide use cases.

“SSE-oplossingen bieden een oplossing voor een reëel probleem op het gebied van de lacunes in de beveiliging van een steeds groter wordende rand van het netwerk,” zegt Tim Liu, CTO en medeoprichter bij Hillstone Networks. “De ZTNA-oplossing van Hillstone biedt bescherming tegen ‘zero trust’ als onderdeel van een SSE-aanbod en levert de beveiliging die nodig is voor een hybride of extern personeelsbestand. ZTNA beschermt toepassingen en gegevens ongeacht de uitrol – van edge tot cloud.”

Nu er steeds meer op afstand en hybride wordt gewerkt, zijn traditionele netwerkperimeters minder effectief geworden. CISO’s moeten de toegang tot bedrijfsmiddelen op meerdere locaties beveiligen: van netwerken op de campus tot bijkantoren, bij medewerkers thuis en zelfs via openbare mobiele netwerken. Om te kunnen inspelen op deze hybride toegang, op een willekeurig apparaat en op een willekeurige plek, komt de Edge-suite van Hillstone nu met ZTNA-technologie (zero-trust network access). ZTNA stelt organisaties in staat om toegang te beveiligen, ongeacht de locatie van de gebruiker en is uitstekend geschikt voor de verspreide workforce van vandaag in het beschermen van de werklast van toepassingen, bedrijfsdata en toegang op afstand.

De ZTNA-oplossing van Hillstone bouwt voort op zijn toonaangevende firewallplatforms en biedt de mogelijkheid om fijnkorrelige toegang te verlenen op basis van de identiteit van gebruikers en apparaten en voortdurende controles van de apparaatstatus. Hiermee worden toegangsrechten nauwgezet bewaakt en is dit een ideale SSE-oplossing.

Meer informatie over Hillstone ZTNA solutions.

Over Hillstone Networks

Hillstone Networks is een leider in cyberbeveiliging en levert zowel diepte als breedte van bescherming aan bedrijven van elke omvang, van edge tot cloud en in elke vorm van werklast. Hillstone Networks’ integratieve aanpak van cyberbeveiliging biedt dekking, controle en consolidatie aan meer dan 26.000 ondernemingen wereldwijd. www.hillstonenet.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Zeyao Hu

+1 4085086750

inquiry@hillstonenet.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr