08:00 uur 25-04-2023

Hillstone Networks legt de lat hoger met integrale cyberbeveiliging

Met de integratieve cyberbeveiligingsstrategie worden dekking, controle en consolidatie in de wereldwijde onderneming opgenomen.

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Hillstone Networks, een toonaangevende leverancier van cyberbeveiligingsoplossingen, heeft een nieuwe aanpak aangekondigd om klanten te helpen cyberbestendigheid te bereiken door gebruik te maken van integratieve cyberbeveiligingsoplossingen die de tekortkomingen in de beveiliging en uitdagingen van CISO’s en beveiligingsprofessionals aanpakken. Deze integratieve benadering zorgt voor dekking, controle en consolidatie om wereldwijde ondernemingen te behoeden voor meerdere lagen en fasen van cyberaanvallen.

“Digitale transformatie is een prioriteit voor elk bedrijf en een uitdaging voor elke IT-organisatie, aangezien gegevens de business aansturen en nu overal worden gegenereerd, verwerkt en geanalyseerd, in het datacenter, aan de edge, of in een of meerdere clouds”, stelt Tim Liu, CTO en medeoprichter bij Hillstone Networks. “De CISO’s van vandaag worden geconfronteerd met uitdagingen uit alle richtingen bij het aanpakken van een snel evoluerende infrastructuur, een snel veranderend bedreigingslandschap en de toenemende complexiteit en kosten. Onze benadering biedt een gestroomlijnd, gecentraliseerd en schaalbaar platform om CISO’s te helpen de cyberweerbaarheid van de organisatie te verbeteren en kritieke bedrijfsmiddelen te beschermen.”

De integrale cybersecurity-aanpak van Hillstone Networks pakt cyberveiligheid frontaal aan op drie kritische gebieden: het beveiligen van de netwerken, het beperken van de bedreigingen en het beschermen van de werklast. Deze aanpak wordt voortdurend verbeterd door een niet aflatende inzet voor innovatie en nieuwe productreleases.

Beveilig de netwerken: Zero Trust begint hier

De toekomstgerichte netwerkbeveiligingsoplossingen van Hillstone Networks bieden een sterke basis voor een zero-trust architectuur en leveren een adaptieve beveiliging die kan worden opgeschaald als de bedrijfsvoering daarom vraagt.

Voor grootschalige datacenters levert de onlangs aangekondigde Hillstone X25812 Data Center Firewall hoge beschikbaarheid en hoge schaalbaarheid met een firewalldoorvoer tot 3,5 Tbps, 720 miljoen gelijktijdige verbindingen en 19 miljoen nieuwe sessies per seconde. Hij is voorzien van robuuste beveiligingsfuncties en geavanceerde netwerkmogelijkheden voor grote ondernemingen, dragers en ISP’s, met behoud van energie-efficiëntie en vermindering van de ecologische voetafdruk.

Beperk de bedreigingen: vermijd aanvallen

Hillstone’s AI-aangedreven bedreigingsdetectie en -respons detecteert aanvallen en beperkt deze voordat ze de kans krijgen om het meest vitale bedrijfsmiddel te veroveren: gegevens.

Hillstone Networks Inbraakdetectiesysteem (BDS) loopt voorop in deze ontwikkeling, met de recente release van versie 3.7 die uitgebreide functionaliteit biedt voor een betere bescherming tegen netwerkaanvallen en -bedreigingen. Het ondersteunt het MITRE ATT&CK-framework om de detectie van bedreigingen te verbeteren, de ontdekking van bedrijfsmiddelen te automatiseren en de integratie met de Hillstone iSource XDR-oplossing voor uniform bedreigingsbeheer te optimaliseren.

Bescherm de werklast: waar die ook draait

Hillstone’s ongeëvenaarde Cloud Workload Protection-oplossingen zorgen ervoor dat de dataomgeving en werklast van een onderneming volledig veilig zijn.

Met granulaire microsegmentatie van het netwerk en gepatenteerde verkeersaansturingstechnologie is Hillstone’s nieuwste versie van CloudArmour uitgebreid met krachtige anti-virusmogelijkheden die een verbeterde bescherming tegen bedreigingen en een helderder beeld van de werklast in de cloud opleveren, waarmee organisaties een cyberbestendige cloudinfrastructuur kunnen invoeren.

Voor meer informatie over de integratieve cyberbeveiligingsoplossingen van Hillstone Networks kunt u de Hillstone-specialisten bezoeken tijdens RSAC 2023, op #1155 Moscone South, in San Francisco, van 24 april – 27 april .

Over Hillstone Networks

Hillstone Networks is een leider in cyberbeveiliging en levert zowel diepte als breedte van bescherming aan bedrijven van elke omvang, van edge tot cloud en in elke vorm van werklast. Hillstone Networks’ integratieve aanpak van cyberbeveiliging biedt dekking, controle en consolidatie aan meer dan 26.000 ondernemingen wereldwijd. www.hillstonenet.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media Contact
Zeyao Hu

+1 4085086750

inquiry@hillstonenet.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr