15:14 uur 04-11-2022

Monument Re rondt overname van portefeuille van Zurich International Life Limited af

HAMILTON, Bermuda–(BUSINESS WIRE)– Monument Re kondigde vandaag aan dat haar dochteronderneming Monument International Life Assurance Company Limited (“MILAC”) op het eiland Man de overname van de portefeuille met gesloten boeken van de langetermijnlevensverzekeringsactiviteiten van Zurich International Life Limited (“ZILL”) in Singapore heeft afgerond. De portefeuille en werknemers van het ZILL Singapore filiaal zijn overgegaan naar het Singaporese filiaal van MILAC na ontvangst van gerechtelijke en wettelijke goedkeuringen op het eiland Man en Singapore.

Monument International Life Assurance Company Limited is een verzekeringsmaatschappij op het eiland Man die onder toezicht staat van de Isle of Man Financial Services Authority en volledig in handen is van Monument Re Limited. Via haar filiaal in Singapore mag MILAC levensverzekeringen aanbieden en blijft zij streven naar groei door middel van acquisities.

Monument Re Limited is een levensherverzekeraar en verzekeringsholding met een bewezen staat van dienst in het verwerven van kapitaalintensieve Europese portefeuilles. Monument Re is aanwezig op Bermuda, dat net als Zwitserland een volledig Solvency II-gelijkwaardig rechtsgebied is. De Monument Re Group is actief via dochterondernemingen in België, Ierland, het eiland Man, Guernsey en Luxemburg, met filialen in Spanje, Italië en Duitsland. Elke entiteit is onderworpen aan lokale regelgeving en Monument Re staat onder groepstoezicht van de Bermuda Monetary Authority.

Zurich International Life Limited biedt levensverzekerings-, investerings- en beschermingsproducten en maakt deel uit van de Zurich Insurance Group. Zurich International Life Limited is volledig geautoriseerd onder de Isle of Man Insurance Act 2008 en staat onder toezicht van de Isle of Man Financial Services Authority.

Geregistreerd op het eiland Man onder nummer 20126C.

Geregistreerd kantoor: Zurich House, Isle of Man Business Park, Douglas, Isle of Man, IM2 2QZ, Britse eilanden.

Telefoon +44 1624 662266 Telefax +44 1624 662038 www.zurichinternational.com

Voor meer informatie:

Voor meer informatie kunt u terecht op www.monumentregroup.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Fiona Davies

info@monumentregroup.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr