18:13 uur 19-04-2022

Monument Re is een herverzekeringsovereenkomst aangegaan met Countrywide

HAMILTON, Bermuda–(BUSINESS WIRE)– Monument Re heeft aangekondigd dat het een herverzekeringsovereenkomst is aangegaan met Countrywide Assured PLC (“Countrywide”), een dochteronderneming van Chesnara plc.

Manfred Maske, Groeps-CEO van Monument Re, verklaarde: “Het was een genoegen om met Chesnara en Countrywide samen te werken en deze lijfrenteherverzekering met Countrywide af te sluiten.”

Over Monument Re

Monument Re Limited is een herverzekeraar van levensverzekeringen en een verzekeringsholding met een aanwezigheid in Bermuda, Ierland, België, Luxemburg, Nederland, het eiland Man en Guernsey, met filialen in Spanje, Italië en Duitsland. Monument Re opereert als herverzekeraar en verwerver van vermogensintensieve Europese portefeuilles. Via deze strategie neemt Monument Re op eigendommen gebaseerde risico’s aan binnen zijn risicobehoefte en beheert het deze activiteiten of portfolio’s efficiënt.

Monument Re staat onder groepstoezicht van de Bermuda Monetary Authority.

Bezoek voor meer informatie www.monumentregroup.com.

Over Chesnara plc

Chesnara is een levensverzekerings- en pensioenmaatschappij die genoteerd staat aan de London Stock Exchange. Ze beheert ongeveer 960.000 polissen en opereert als Countrywide Assured in het VK, als The Waard Group en Scildon in Nederland en als Movestic in Zweden. Meer details zijn beschikbaar op de website van het bedrijf (www.chesnara.co.uk).

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Fiona Davies, info@monumentregroup.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr