15:33 uur 03-05-2022

Monument Re maakt belangrijke personeelswijzigingen bekend

HAMILTON, Bermuda–(BUSINESS WIRE)– Monument Re maakte vandaag bekend dat Alex Brogden de functie van Group Chief Underwriting Officer (‘GCUO’) heeft aanvaard en dat Carlo Elsinghorst is benoemd tot Group Chief Financial Officer (‘GCFO’).

Manfred Maske, Group CEO, merkte op: “We zijn erg blij dat we deze benoemingen bekend kunnen maken, waarmee we de waardevolle bijdragen aan de Monument Group van zowel Alex als Carlo erkennen. Alex bekleedde voorheen de gecombineerde functie van Group Chief Financial Officer (“GCFO”) en Group Chief Underwriting Officer (“GCUO”). Deze functies zijn nu gesplitst, waardoor het voor Alex mogelijk wordt zijn aandacht te richten op de onderhandeling van succesvolle uitkomsten voor aankopen, herverzekeringen en het betreden van nieuwe markten en nieuwe zakelijke kansen, terwijl de GCFO-functie zich zal richten op de financiële en actuariële verslaglegging en activiteiten, eigendoms-, belasting- en kapitaalbeheer van het bedrijf.

Sinds hij bij de Group in dienst is als CEO Ireland, heeft Carlo het Ierse team met succes geleid door Ierse aankopen en de toenemende volwassenheid van de organisatie. Carlo heeft eerder de functie van CFO bekleed in verscheidene organisaties en zijn financiële achtergrond en interne kennis van de Group zullen een voordeel zijn in deze nieuwe functie.

Over Monument Re

Monument Re Limited is een herverzekeraar van levensverzekeringen en een verzekeringsholding met een aanwezigheid in Bermuda, Ierland, België, Luxemburg, het eiland Man en Guernsey, met filialen in Spanje, Italië en Duitsland. Monument Re opereert als herverzekeraar en verwerver van vermogensintensieve Europese portefeuilles. Via deze strategie neemt Monument Re op eigendommen gebaseerde risico’s aan binnen zijn risicobehoefte en beheert het deze activiteiten of portfolio’s efficiënt.

Monument Re staat onder groepstoezicht van de Bermuda Monetary Authority.

Bezoek voor meer informatie www.monumentregroup.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Fiona Davies, info@monumentregroup.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr