17:22 uur 03-10-2022

Monument Re kondigt fusie aan van AME Life Lux S.A. met Monument Assurance Luxembourg S.A.

HAMILTON, Bermuda–(BUSINESS WIRE)– Monument Re heeft vandaag aangekondigd dat AME Life Lux S.A. zal fuseren met Monument Assurance Luxembourg S.A. nadat het Commissariat aux Assurances goedkeuring heeft verleend. Na de fusie wordt Monument Assurance Luxembourg S.A. de enige Luxemburgse entiteit van Monument.

Monument Re Limited is een herverzekeraar en vermogensconsolidator met een bewezen staat van dienst in de overname en exploitatie van portefeuilles of directe verzekeraars in Europa. Monument Re is aanwezig op Bermuda, dat samen met Zwitserland volledige Solvency II-gelijkwaardigheid heeft. De Monument Re Group is ook actief via dochterondernemingen in België, Ierland, het eiland Man, Guernsey en Luxemburg, met dochterondernemingen in Spanje, Italië en Duitsland. Elke entiteit is onderworpen aan lokale regelgeving en Monument Re staat onder groepstoezicht van de Bermuda Monetary Authority.

Monument Assurance Luxembourg S.A. is een Luxemburgse levensverzekeringsmaatschappij met volledige vergunning, gereglementeerd door het Commissariat aux Assurances, met vestigingen in Spanje, Italië en Duitsland. Haar strategie bestaat erin om via portefeuilleoverdracht of rechtstreekse aankoop oude gegarandeerde en gekoppelde portefeuilles in Luxemburg, Italië en Spanje te verwerven.

Voor meer informatie:

Om meer te weten te komen, kunt u terecht op onze website www.monumentregroup.com.

Contacts

Fiona Davies via info@monumentregroup.com, +1(441) 400-9300

Check out our twitter: @NewsNovumpr