19:28 uur 09-06-2021

Alira Health breidt zijn wereldwijde klinische en datacapaciteiten uit door de overname van CROS NT

De expertise van CROS NT op het gebied van biometrie en klinische activiteiten in Europa verbetert de levenscyclus van gezondheidszorgadviesdiensten van Alira Health.

FRAMINGHAM, Mass.–(BUSINESS WIRE)– Alira Health (www.alirahealth.com), een toonaangevend internationaal adviesbureau op het gebied van gezondheidszorg en biowetenschappen, heeft aangekondigd dat het CROS NT (www.crosnt.com), een datagestuurde Contract Research Organization (CRO) met hoofdkwartier in Italië, heeft overgenomen, met kantoren in Europa en de Verenigde Staten. NT biedt hoogwaardige, kosteneffectieve biometrie en innovatieve oplossingen om klanten te helpen bij het ontwikkelen en leveren van therapieën en diagnostiek die het leven van patiënten over de hele wereld verbeteren. Deze overname voegt extra expertise toe aan het volledige spectrum van advies- en implementatiediensten van Alira Health die zorgverleners, betalers en leveranciers helpen kansen te ontdekken, innovatie te versnellen en de resultaten voor patiënten te verbeteren.

“We zijn zeer verheugd om de biometriediensten van CROS NT wereldwijd over te nemen. De synergieën tussen onze Regulatory, Clinical en Real-World Evidence (RWE)-praktijken en de wereldwijde biometrische capaciteiten van CROS NT zullen het unieke vermogen van Alira Health om klanten van dienst te zijn tijdens de levenscyclus van hun oplossingen, versterken,” aldus Gabriele Brambilla, Chief Executive Officer bij Alira Health. “De toevoeging van CROS NT zal Alira Health ook in staat stellen om onze directe klinische activiteiten in Europa uit te breiden. We omarmen de toewijding en passie van CROS NT om een visionair te zijn in klinisch onderzoek en zijn trots om de CEO van CROS NT, Paolo Morelli, en zijn team te verwelkomen in ons snelgroeiende bedrijf.”

“CROS NT is verheugd om zich bij Alira Health aan te sluiten om onze klanten beter van dienst te zijn door een compleet portfolio van diensten en oplossingen te bieden. We zijn verheugd om bij te dragen aan de missie van Alira Health om de gezondheidszorg te transformeren en waarde te creëren voor patiënten,” verklaarde Paolo Morelli, CEO van CROS NT. “Ons ervaren team van professionals zal waarde leveren door middel van onze gecombineerde diensten, innovatie versnellen en de zorgstandaard van morgen aan patiënten leveren.”

Paolo Morelli zal toetreden tot het management van Alira Health als Executive Vice President, Biometrics, en zal leiding geven aan de groei van de Data Science-services van Alira Health.

Over CROS NT:

CROS NT is een wereldwijde dienstverlener op het gebied van biometrie met meer dan 28 jaar ervaring in het bedrijfsleven, gericht op klinische en observationele onderzoeken. Daarnaast ondersteunen we onze klanten met een full-service klinisch aanbod dat wordt geleverd via een netwerk van vertrouwde partners.

CROS NT heeft kantoren in Bologna en Verona, Italië; Londen, Engeland; Chapel Hill, NC, VS.

Ga voor meer informatie naar https://crosnt.com/.

Over Alira Health:

Alira Health is een internationaal adviesbureau dat vooroploopt bij de transformatie van de gezondheidszorg. We leveren een reeks geïntegreerde services die bedoeld zijn om bedrijven binnen de gezondheidszorg en levenswetenschappen te helpen bij het vernieuwen en groeien van de levenscyclus van hun oplossingen.

Alira Health werd opgericht in 1999 en is gevestigd in Framingham, MA (VS). Het bedrijf heeft kantoren in San Francisco, CA (VS), Parijs (Frankrijk), Barcelona (Spanje), München (Duitsland), Milaan (Italië), en Bazel en Genève (Zwitserland).

Ga voor meer informatie naar https://www.alirahealth.com/.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpersoon voor de media:
Susan Irving

Vice President Global Marketing

Mobiel: +1.617.794.3478

Susan.irving@alirahealth.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr