00:02 uur 02-12-2020

Alira Health bereikt AWS Select Consulting Partner status

De geavanceerde analysemogelijkheden van Alira Health bieden klanten oplossingen op maat ter ondersteuning van strategische beslissingen in de zorg en farmaceutische branche

FRAMINGHAM, Mass.–(BUSINESS WIRE)– Alira Health (www.alirahealth.com), een toonaangevend internationaal adviesbureau op het gebied van gezondheidszorg en levenswetenschappen, heeft aangekondigd dat het onlangs de status van Amazon Web Services (AWS) Select Consulting Partner heeft behaald. De recent opgerichte afdeling Advanced Analytics van het bedrijf gaat gebruik maken van de cloudcomputingmogelijkheden van AWS om klanten beter van dienst te zijn door het leveren van volledige conforme en op maat gesneden digitale oplossingen, mogelijk gemaakt door AWS. Hiermee kan op veilige wijze gebruik worden gemaakt van gegevens die worden gegenereerd door de gezondheidszorggemeenschap en de interne gegevens van de klanten zelf. De oplossingen worden klanten aangeboden in de vorm van Software-as-a-Service (SaaS), waardoor deze naadloos worden geïntegreerd in bestaande workflows. Ze zijn ontworpen om klanten te ondersteunen bij het vaststellen van prioriteiten voor investeringen in onderzoek en ontwikkeling (O&O), het bepalen van nieuwe therapeutische domeinen die geschikt zijn voor zakelijke bedrijfsontwikkeling en het evalueren van bedrijfskansen.

“Technologie heeft de macht om complexe problemen op te lossen en kan een transformerend hulpmiddel zijn in het gehele ecosysteem van de gezondheidszorg en de levenswetenschappen,” aldus Gabriele Brambilla, Chief Executive Officer bij Alira Health. “Ik ben er trots op te mogen werken met Amazon Web Services en ben ervan overtuigd dat we samen diepgaandere en relevantere inzichten mogelijk kunnen maken voor onze klanten.”

“Met het bereiken van de status van AWS Select Consulting Partner laat de afdeling Advanced Analytics van Alira Health zien dat we vastbesloten zijn om onze digitale mogelijkheden uit te breiden teneinde schaalbare en veilige SaaS-oplossingen te ontwikkelen met behulp van AWS cloudservices,” stelde Filippo Benetti, Advanced Analytics Manager. “Dankzij deze oplossingen kunnen onze klanten gebruik maken van de weelde aan gegevens die wordt gegenereerd in de zorgsector en deze omzetten in nuttige inzichten ter ondersteuning van strategische beslissingen door het correleren van wetenschappelijk bewijs met betrouwbare markttrends.”

De analyse-afdeling wordt ondersteund door een team van datawetenschappers en ontwikkelaars met AWS Solution Architect-certificering die eraan werken traditionele consultingdiensten om te zetten in SaaS-oplossingen. Hierdoor wordt klanten doorlopende waarde geboden die verder gaat dan het uitvoeren van een consultingopdracht. De afdeling werkt met klanten in de gehele gezondheidszorggemeenschap, zoals zorgverleners, financiers, overheidsorganen en de levenswetenschapsindustrie om hun huidige infrastructuur te versterken en uit te breiden door te vertrouwen op de schaalbare, rendabele en veilige diensten van AWS.

Over Alira Health:

Alira Health is een internationaal adviesbureau dat vooroploopt bij de transformatie van de gezondheidszorg. We leveren een reeks geïntegreerde services die bedoeld zijn om bedrijven binnen de gezondheidszorg en levenswetenschappen te helpen bij het vernieuwen en groeien van de levenscyclus van hun oplossingen.

Alira Health werd opgericht in 1999 en is gevestigd in Framingham, MA (VS). Het bedrijf heeft kantoren in San Francisco, CA (VS), Parijs (Frankrijk), Barcelona (Spanje), München (Duitsland), Milaan (Italië), en Bazel en Genève (Zwitserland).

Ga voor meer informatie naar www.alirahealth.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media:
Marlana Voerster

Director of Global Marketing

Mobiel: +1.617.682.6970

marlana.voerster@alirahealth.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr