18:12 uur 11-02-2021

Monument RE voltooit de overdracht van de portfolio en de daaropvolgende intrekking van de vergunning van Omega Life

HAMILTON, Bermuda–(BUSINESS WIRE)– Monument Re heeft vandaag aangekondigd dat het de overheveling van het portfolio van het Omega Life-boek naar de Italiaanse tak van Monument Assurance Luxembourg SA eind december 2020 heeft afgerond. In overeenstemming met de goedkeuring van het Ierse Hooggerechtshof, is het portfolio overgeheveld naar Monument Assurance Luxembourg met ongewijzigde algemene voorwaarden voor polishouders.

De raad van bestuur van Omega Life ontving vervolgens de toestemming van de centrale bank van Ierland om de levensverzekeringsvergunning van Omega Life in te trekken, dat op 9 februari 2021 werd voltooid.

Voor meer informatie:

Ga voor meer informatie naar onze website www.monumentregroup.com of neem contact op via info@monumentregroup.com, +1(441) 400-9300.

Monument Re Limited is een holdingmaatschappij voor levensverzekeringen en -herverzekeringen die opereert als herverzekeraar en verwerver van vermogensintensieve Europese portfolio’s. Via deze strategie neemt Monument Re op eigendommen gebaseerde risico’s aan binnen zijn risicobehoefte en beheert het deze activiteiten of portfolio’s efficiënt.

Monument Re staat onder groepstoezicht van de Bermuda Monetary Authority.

Monument Assurance Luxembourg SA (‘MAL’) is een Luxemburgse verzekeringsmaatschappij met volledige vergunning en wordt gereguleerd door het Commissariat aux Assurances. Haar strategie is om door middel van de overheveling van het portfolio of rechtstreekse aankoop oude gegarandeerde en/of gekoppelde portfolio’s te verwerven in Luxemburg, Italië en Spanje.

De Monument-bedrijvengroep is vertegenwoordigd in Bermuda, Ierland, België, Luxemburg, Nederland en Guernsey, met vestigingen in Spanje, Italië en Duitsland.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Manfred Maske, CEO, info@monumentregroup.com, +1(441) 400-9300

Check out our twitter: @NewsNovumpr