20:46 uur 01-12-2020

Monument Re voltooit de overname van het portfolio van Zurich Life Assurance plc.

HAMILTON, Bermuda–(BUSINESS WIRE)– Monument Re kondigde vandaag aan dat Monument Life Insurance d.a.c. de overname van het portfolio van unit-linked International Portfolio Bond-polissen van Zurich Life Assurance plc heeft afgerond. De voorwaarden van de transactie werden niet openbaar gemaakt.

In overeenstemming met de goedkeuring van het Ierse Hooggerechtshof, is het portfolio per 30 november 2020 overgeheveld naar Monument Life Insurance d.a.c in Ierland, met ongewijzigde algemene voorwaarden voor polishouders.

EINDE.

Voor meer informatie:

Meer informatie is te vinden op www.monumentregroup.com of neem contact op met Manfred Maske, CEO, info@monumentregroup.com, +1(441) 400-9300.

Over Zurich Life Assurance plc

Zurich Life Assurance plc is een naamloze vennootschap geïncorporeerd in Ierland. Het is een levensverzekeringsonderneming die geautoriseerd en gereguleerd is door de Centrale Bank van Ierland. Zurich Life Assurance plc maakt onderdeel uit van de Zurich Insurance Group. Meer informatie over Zurich Life Assurance plc is te vinden op www.zurich.ie.

Over Monument Re en Monument Life Insurance

Monument Re Limited is een holdingmaatschappij voor levensverzekeringen en -herverzekeringen die opereert als herverzekeraar en verwerver van vermogensintensieve Europese portfolio’s. Via deze strategie neemt Monument Re op eigendommen gebaseerde risico’s aan binnen zijn risicobehoefte en beheert het deze activiteiten of portfolio’s efficiënt.

Monument Re staat onder groepstoezicht van de Bermuda Monetary Authority.

De Ierse dochterondernemingen van Monument Re werken onder de naam Monument Life Insurance d.a.c.

De Monument-bedrijvengroep is vertegenwoordigd in Bermuda, Ierland, België, Luxemburg, Nederland en Guernsey, met vestigingen in Spanje, Italië en Duitsland.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Manfred Maske, CEO, info@monumentregroup.com, +1(441) 400-9300

Check out our twitter: @NewsNovumpr