22:01 uur 27-05-2020

Monument Re voltooit overname van GreyCastle Holdings Ltd en haar dochterbedrijven

HAMILTON, Bermuda–(BUSINESS WIRE)– Monument Re kondigde vandaag aan dat het de overname heeft afgerond van GreyCastle Holdings Ltd. (‘GreyCastle’) en haar dochterbedrijven, inclusief GreyCastle Life Reinsurance (SAC) Ltd. en GreyCastle Services Ltd., na ontvangst van wettelijke goedkeuring van de Bermuda Monetary Authority.

Over GreyCastle

GreyCastle is opgericht in 2014 door een groep institutionele beleggers voor de herverzekering van een deel van de levensverzekerings- en lijfrenterisico’s van XL Life Reinsurance ter waarde van ongeveer 4 miljard USD.

Over Monument Re

Monument Re Limited is een herverzekeraar van levensverzekeringen en een verzekeringsholding met een aanwezigheid in Bermuda, Ierland, België, Luxemburg, Nederland en Guernsey, met filialen in Spanje, Italië, Frankrijk en Duitsland. Monument Re opereert als herverzekeraar en verwerver van vermogensintensieve Europese portefeuilles. Via deze strategie neemt Monument Re op eigendommen gebaseerde risico’s aan binnen zijn risicobehoefte en beheert het deze activiteiten of portfolio´s efficiënt.

Monument Re staat onder groepstoezicht van de Bermuda Monetary Authority.

Ga voor meer informatie naar www.monumentregroup.com of neem contact op met Manfred Maske, CEO, info@monumentregroup.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Manfred Maske, CEO, info@monumentregroup.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr