20:19 uur 29-05-2019

Monument Re voltooid overname van portfolio van Alpha Insurance S.A.

HAMILTON, Bermuda–(BUSINESS WIRE)– Monument Re heeft vandaag bekend gemaakt dat het Europese dochterbedrijf Monument Assurance Belgium NV de overname heeft afgerond van een run-off portfolio van traditionele levens- en kredietverzekeringsbedrijven van Alpha Insurance S.A., een samengesteld Belgisch verzekeringsbedrijf. Alpha Insurance S.A. is een volledige dochteronderneming van Enstar Group Limited. De voorwaarden van de transactie werden niet openbaar gemaakt.

In overeenstemming met de goedkeuring van de Nationale Bank van België (“NBB”), geldt de overdracht van het portfolio naar Monument Assurance Belgium per 31 mei 2019, waarbij de polisvoorwaarden ongewijzigd zijn.

Over Alpha Insurance S.A.

Alpha Insurance S.A., voorheen “Nationale Suisse Belgium”, is een samengesteld Belgisch verzekeringsbedrijf, goedgekeurd door de Nationale Bank van België. Alpha Insurance S.A. is een volledige dochteronderneming van Enstar Group Limited (Nasdaq: ESGR).

Over Monument Re en Monument Assurance Belgium

Monument Re Limited (‘Monument Re’) is een klasse E herverzekeraar en holdingmaatschappij onderhevig aan groepstoezicht van de Bermuda Monetary Authority. Monument Re is een op Bermuda gevestigde herverzekeraar die is opgericht om hoofdzakelijk op te treden als eigendom-intensieve herverzekeraar en inkoper in Europa.

Monument Assurance Belgium is onderdeel van de Monument Re Group en opereert onder toezicht van de Nationale Bank van België als een gesloten boekconsolidator van levensportfolio’s in België.

Meer informatie is te vinden op www.monumentregroup.com of neem contact op met Manfred Maske, CEO, info@monumentregroup.com, +1(441) 400-9300.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Manfred Maske, CEO
info@monumentregroup.com
+1(441) 400-9300

Check out our twitter: @NewsNovumpr