20:09 uur 20-03-2024

R. Dane Mauldin benoemd tot Chief Transformation Officer van NIQ

CHICAGO–(BUSINESS WIRE)– NIQ, ‘s werelds grootste consumenteninformatiebedrijf, heeft vandaag aangekondigd dat R. Dane (Dane) Mauldin met ingang van 18 maart 2024 bij het bedrijf in dienst is getreden als Chief Transformation Officer.

De uiteenlopende vaardigheden van Mauldin omvatten expertise op het gebied van bedrijfsvoering, strategie, sales enablement, productontwikkeling, analyse, klantenservice en compliance. Hij komt over van TransUnion, waar hij EVP en Chief Operations Officer was, en voorheen EVP en Chief Product Officer. Hij rapporteert aan Tracey Massey, Chief Operating Officer, en is lid van het leiderschapscomité van het bedrijf.

Curtis Miller, die deze functie het meest recent bekleedde, is benoemd tot Chief Strategy Officer, verantwoordelijk voor strategie en bedrijfsontwikkeling.

“Dane gaat leidinggeven aan onze go-to-market-strategie- en sales enablement-teams, om ons traject waarbij we onze retailer- en fabrikantklanten centraal stellen bij alles wat we doen, voort te zetten. Terwijl we onze belofte nastreven om de Full View™ te leveren, zullen we blijven investeren in zowel mensen als innovatie om ons doel te verwezenlijken: ‘de wereld laten zien wat mensen willen’ en onze klanten in staat stellen te groeien,” verklaarde Tracey Massey.

“Met zijn sterke klantgerichtheid en diepgaande vaardigheid in het toepassen van data en analyses om zakelijke problemen op te lossen, brengt Dane een duidelijke reeks kwalificaties met zich mee die de capaciteiten van ons leiderschapsteam zullen aanvullen en ons zullen helpen onze ambitieuze groeidoelstellingen te bereiken. We zijn verheugd hem aan boord te hebben,” voegde Massey toe.

“Ik ben enthousiast om in deze opwindende tijd bij NIQ te komen werken. Ik heb de kans gehad om veel van de senior leiders van NIQ te leren kennen, en ik ben echt onder de indruk van de kwaliteit van het leiderschap, hun focus om klanten centraal te stellen bij alles wat ze doen, en hun inclusieve en collaboratieve cultuur,” stelde Mauldin.

“Met zijn bewezen staat van dienst op het gebied van het transformeren van bedrijven, ben ik blij Dane te mogen verwelkomen bij NIQ. We hebben tot nu toe sterke vooruitgang geboekt in onze transformatie, waaronder aanzienlijk werk om GfK en NIQ te integreren, en Dane bevindt zich in een unieke positie om ons te helpen onze plannen te versnellen,” merkte Jim Peck, uitvoerend voorzitter en Chief Executive Officer op.

Over NIQ

NIQ is ‘s werelds toonaangevende consumenteninformatiebedrijf, dat het meest complete inzicht in het koopgedrag van consumenten levert en nieuwe wegen naar groei onthult. In 2023 fuseerde NIQ met GfK, waardoor de twee marktleiders met een ongeëvenaard mondiaal bereik samenkwamen. Met een holistisch zicht op retail en de meest uitgebreide consumenteninzichten – geleverd met geavanceerde analyses via de modernste platforms – levert NIQ de Full View™.

NIQ is een portfoliobedrijf van Advent International actief in meer dan 100 markten, die meer dan 90% van de wereldbevolking dekken. Voor meer informatie gaat u naar NIQ.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media
Jill Saletta (Jill.Saletta@NIQ.com)

Check out our twitter: @NewsNovumpr