21:47 uur 19-12-2023

NIQ katalyseert groei met benoeming van strategisch leiderschap om innovatie in consumentenpaneldiensten te stimuleren

CHICAGO–(BUSINESS WIRE)– NIQ, een baanbrekende kracht op het gebied van consumenten- en marktinformatie, kondigt met trots de benoeming aan van Kris Ewing als Global President van Consumer Panel Services (CPS) om de groei te versnellen, innovatie te stimuleren en klantgerichte oplossingen te leveren. Deze leidinggevende benoeming onderstreept NIQ’s niet-aflatende toewijding aan het uitbreiden van consument-gebaseerde metingen in diverse kanalen en categorieën, en benadrukt zijn centrale rol in het verbeteren van de Consumer Packaging Goods (CPG) industrie. En met het honderdjarig bestaan van NIQ, staat deze nieuwe functie symbool voor de ambitie om het Consumer Panel-bedrijf een nieuw tijdperk binnen te loodsen waarin robuuste, datagestuurde inzichten onmisbaar zijn voor het succes van de CPG-sector.

Ewing’s promotie naar de positie van Global President of Consumer Panel Services is een bewijs van NIQ’s streven om datagestuurde inzichten naar ongekende hoogten te tillen. Ewing rapporteert rechtstreeks aan Tracey Massey, Chief Operating Officer bij NIQ, en is verantwoordelijk voor het aansturen van de wereldwijde uitbreiding van de Consumer Panel-activiteiten van het bedrijf. Met een scherpe focus op gedifferentieerde productaanbiedingen, geavanceerde technologie en een team van bekwame shopper- en consumentenexperts is Ewing’s leiderschap erop gericht om nieuwe standaarden voor de branche te stellen.

Met 76% van de topmanagers in de FMCG-sector die het bewijs leveren dat het veranderende gedrag van consumenten en nieuwe generaties een uitdaging en een kans is voor toekomstige groei, concentreert NIQ zich op het leveren van toezeggingen aan klanten die toekomstgerichte consumenteninzichten bieden waarmee merken groei op de lange termijn kunnen creëren.

“Ik ben ongelooflijk enthousiast over de mogelijkheid om leiding te geven in dit dynamische landschap,” zegt Kris Ewing, Global President of Consumer Panel Services bij NIQ. “Onze focus op het ontwikkelen en verbeteren van onze capaciteiten is van het grootste belang om onze klanten beter van dienst te zijn en onze ambitieuze doelen te bereiken. Ik kijk ernaar uit om deze reis van innovatie en groei te leiden en ervoor te zorgen dat onze strategieën aansluiten bij de steeds veranderende behoeften van onze klanten en de industrie.”

NIQ geeft strategische prioriteit aan de ontwikkeling van Consumer Panel Services in de hele organisatie en start een reeks belangrijke acties:

  • Meer duidelijkheid voor klanten door het koppelen van retailmeetdiensten en consumentenpaneldiensten via dynamische, geïntegreerde weergaven op NIQ Discover (lancering in 2024).
  • De dekking, vertegenwoordiging en kwaliteit van CPS-gegevens in wereldwijde markten versterken aan de hand van gerichte investeringen in toonaangevende steekproeven in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Italië, Spanje, Duitsland, Australië, de Verenigde Staten en Canada.
  • Verbeterde ondersteuning bieden door middel van training, workshops en opinieleiderschap van toonaangevende materiedeskundigen om nieuwe wegen naar groei te onthullen door gebruik te maken van de beste inzichten op het gebied van retailmetingen en consumentenpanels.
  • Nauwkeurigere en betrouwbaardere trendlezingen leveren, vooral in de belangrijkste groeikanalen, evenals uitgebreide omnichanneldekking, categorieën en kenmerken.

NIQ is de drijvende kracht achter de snelle vooruitgang in metingen, ondersteund door aanzienlijke en strategische investeringen in dekking en technologie. Het bedrijf omarmt een vooruitdenkende aanpak en heeft cruciale initiatieven vastgesteld om substantiële groei te bevorderen. CPS is een centrale pijler in dit strategische doel. NIQ houdt onverkort vast aan zijn missie van baanbrekende inzichten en innovatie binnen de consumenten- en marktinformatiesector en stuwt ons naar een toekomst van ongeëvenaarde vooruitgang en transformatieve impact op de sector.

Over NIQ

NIQ is ‘s werelds toonaangevende consumer intelligence-bedrijf, dat het meest complete inzicht in het koopgedrag van consumenten levert en nieuwe wegen naar groei onthult. In 2023 ging NIQ samen met GfK, waardoor de twee marktleiders met een ongeëvenaard wereldwijd bereik werden verenigd. Met een holistische kijk op retail en de meest uitgebreide inzichten in consumenten – geleverd met geavanceerde analyses via ultramoderne platforms – levert NIQ de Full ViewTM.

NIQ is een portfoliobedrijf van Advent International dat actief is in meer dan 100 markten en meer dan 90% van de wereldbevolking bereikt. Ga voor meer informatie naar NIQ.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media
Gillian Mosher

Vice President, Communications

(gillian.mosher@NIQ.com)

Check out our twitter: @NewsNovumpr