23:49 uur 01-03-2023

NIQ onthult nieuwe merkidentiteit voor een volledig beeld van consumenteninformatie

NIQ biedt ‘s werelds meest complete en duidelijke inzicht in het koopgedrag van consumenten

CHICAGO–(BUSINESS WIRE)– NIQ, wereldwijd marktleider op het gebied van consumenteninformatie, heeft een nieuwe merkidentiteit gelanceerd die de toonaangevende inzichten en meetmogelijkheden van het bedrijf weerspiegelt en nieuwe wegen naar groei opent voor retailers en merken. De nieuwe branding sluit aan bij een belangrijke transformatie binnen de organisatie en staat voor het streven naar het leveren van het meest complete en heldere inzicht in consumenten wereldwijd – de Full View.

De Full View van NIQ wordt mogelijk gemaakt door meer gegevens van meer kanalen, bronnen, consumenten en regio’s. Het begrijpen, meten en activeren van complete data biedt klanten een ongeëvenaarde mogelijkheid om concurrentievoordeel te behalen, kansen te benutten, risico’s te beperken en inzicht te krijgen in het veranderende winkelgedrag van consumenten. Met het duidelijkste inzicht in consumentengedrag, geleverd via een geavanceerd platform met geïntegreerde analyses, kunnen bedrijven zelfverzekerde beslissingen nemen die groei stimuleren.

“De nieuwe merkidentiteit brengt onze erfenis en onze toekomst als leider in consumenteninformatie in evenwicht”, zegt Tracey Massey, Chief Operating Officer, NIQ. “In 1923 creëerde ons bedrijf het concept marktaandeel, en nu, met onze investeringen in omnichannel, betekent de identiteit van NIQ de nieuwe standaard voor het begrijpen van wat consumenten kopen, waarom ze aankoopbeslissingen nemen, en vooral, hoe onze klanten kunnen winnen.”

De nieuwe elementen van de merkidentiteit omvatten een vernieuwde bedrijfsnaam, logo, kleuren en doelstelling. Samen geven ze de evolutie van het bedrijf aan en zijn ze een teken van leiderschap in omnichannel consumenteninformatie.

  • Naam/logo: NIQ, bouwt voort op de nalatenschap van het bedrijf en vindt zichzelf opnieuw uit voor de toekomst.
  • Kleurenpalet: De diverse kleuren ondersteunen het geavanceerde Connect platform en het Discover data visualisatie platform van NIQ, een robuuste en intuïtieve business intelligence tool die interageert met de meest complete consumentendatasets ter wereld.
  • Doel van het merk: “Laat de wereld zien wat mensen willen” richt zich op de strategie van het bedrijf en de waardepropositie van de werknemers.
  • Merkbelofte: “Wij leveren de Full View, ‘s werelds meest complete en heldere inzicht in het koopgedrag van consumenten dat nieuwe wegen naar groei onthult,” toont klanten ons unieke ambitieuze standpunt.

“Onze nieuwe identiteit belichaamt de hernieuwde doelgerichtheid en energie in het hele bedrijf, dat verandering en innovatie omarmt en de grootste uitdagingen van de industrie oplost”, zegt Marta Cyhan-Bowles, Chief Communication Officer & Head of Marketing, Noord-Amerika. “Dit is een mijlpaaljaar voor NIQ, nu het bedrijf onze visie versnelt zodat de wereld ons ziet voor wie we werkelijk zijn, een weg naar groei.”

De nieuwe identiteit van NIQ zal te zien zijn op de jaarlijkse Consumer 360®-conferentie terwijl het bedrijf nieuwe wegen inslaat naar een doel, nieuwe wegen inslaat voor innovatie, nieuwe bruggen slaat voor samenwerking en nieuwe wegen uitstippelt voor groei.

Voor meer informatie over NIQ en om de nieuwe merkidentiteit te bekijken, gaat u naar www.niq.com.

Over NIQ

NIQ, ‘s werelds toonaangevende bedrijf voor consumenteninformatie, onthult nieuwe wegen naar groei voor retailers en fabrikanten van consumentengoederen. Met activiteiten in meer dan 100 landen levert NIQ het meest complete en heldere inzicht in het koopgedrag van consumenten via een geavanceerd business intelligence platform met geïntegreerde voorspellende analyses. NIQ levert de Full View.

NIQ is opgericht in 1923 en is een portefeuillebedrijf van Advent International. Ga voor meer informatie naar NIQ.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media
Gillian Mosher (gillian.mosher@nielseniq.com)

Check out our twitter: @NewsNovumpr