21:45 uur 29-02-2024

NIQ maakt klanten en partners sterker met de lancering van wereldwijde mediadivisie

CHICAGO–(BUSINESS WIRE)– NIQ, ‘s werelds toonaangevende consumenteninformatiebedrijf, is verheugd de lancering aan te kondigen van zijn nieuwe mediadivisie, een strategisch initiatief dat is ontworpen om de waarde die adverteerders ontlenen aan hun marketinginspanningen te vergroten en om partners in staat te stellen onze adverteerdersklanten te ondersteunen. Deze stap onderstreept de voortdurende inzet van NIQ om klanten de Full View™ te bieden en hun marketingmogelijkheden te versterken.

Aan het hoofd van de wereldwijde mediadivisie staat Lana Busignani, een doorgewinterde professional met een indrukwekkende staat van dienst als het gaat om het stimuleren van strategie voor verschillende mediaproducten. Lana, voorheen werkzaam bij Quotient Technology Inc., brengt haar uitgebreide ervaring mee om dit strategische initiatief te leiden, voortbouwend op zeven jaar bij Nielsen Media, waar ze aanvankelijk leidinggaf aan de wereldwijde Marketing Effectiveness en vervolgens diende als General Manager van internationale mediadiensten. Met een schat aan marktonderzoekservaring, waaronder 15 jaar bij IPSOS waar ze de leidinggaf aan Global Advertising Intelligence, is Lana goed gepositioneerd om het succes van de mediadivisie van NIQ te bevorderen.

“We zijn verheugd om onze mediadivisie te onthullen, een bewijs van onze toewijding om klanten te voorzien van de Full View™. Dit strategische initiatief, dat de capaciteiten van NIQ, GfK en MRI-Simmons verenigt, vergroot de klantwaarde en markeert een cruciale stap in de richting van een opwindende en dynamische industrie,” aldus Lana Busignani, General Manager, Global Media bij NIQ. “Door onze collectieve sterke punten te benutten, geven we vorm aan een toekomst waarin bedrijven weloverwogen beslissingen kunnen nemen over hun marketinginvesteringen en -uitvoering, waardoor onze positie als marktleiders wordt versterkt.”

De mediadivisie gaat drie kernproblemen in de sector aanpakken: het definiëren van het juiste publiek voor merken, het leveren van dat publiek en ervoor zorgen dat het presteert, door de kracht van NIQ, GfK en MRI-Simmons te integreren.

“Met de lancering van de mediadivisie onder leiding van Lana zijn we enthousiast dat we het dienstenpakket van NIQ kunnen completeren,” stelde Susan Dunn, Chief Revenue Officer bij NIQ. “Dit strategische initiatief harmoniseert onze capaciteiten en biedt klanten een alomvattende oplossing om weloverwogen en uniforme beslissingen te nemen in hun marketinginspanningen. De schat aan ervaring en strategische visie van Lana sluiten naadloos aan bij onze toewijding om klanten het volledige overzicht (Full View) te bieden, waardoor de positie van NIQ als vertrouwde partner bij het stimuleren van zakelijk succes wordt versterkt.”

Over NIQ

NIQ is ‘s werelds toonaangevende consumenteninformatiebedrijf, dat het meest complete inzicht biedt in het koopgedrag van consumenten en nieuwe wegen naar groei onthult. In 2023 fuseerde NIQ met GfK, waardoor de twee marktleiders met een ongeëvenaard mondiaal bereik samenkwamen. Met een holistische benadering van de detailhandel en de meest uitgebreide consumenteninzichten – geleverd met geavanceerde analyses via de modernste platforms – levert NIQ de Full View™.

NIQ is een Advent International-portfoliobedrijf met activiteiten in meer dan 100 markten en bestrijkt meer dan 90% van de wereldbevolking. Ga voor meer informatie naar NIQ.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media
Gillian Mosher (Gillian.Mosher@NIQ.com)

Check out our twitter: @NewsNovumpr