19:09 uur 25-11-2022

BLUETTI onthult energieopslagsysteem EP600 en B500 om aanhoudende energiecrisis aan te pakken

Tot 6 kW, 79 kWu: stel uw huis deze winter veilig met BLUETTI-back-upstroom

SHENZHEN, China–(BUSINESS WIRE)– Verwacht wordt dat de vraag naar elektriciteit snel zal groeien nu de winter eraan komt. Volgens de regels die door de Zwitserse overheid zijn ingevoerd, kunnen gebouwen met gasverwarmingssystemen kamers alleen verwarmen tot 19 °C. Het is echter niet alleen Zwitserland dat de dupe is van de energiecrisis. De grootste economie van Europa heeft onlangs aangekondigd dat in oktober een wintergastoeslag van kracht wordt. Veel landen nemen geleidelijk drastische maatregelen om te reageren op de stijgende vraag naar energie.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20221124005144/nl/

Secure your home with BLUETTI backup power this winter. (Photo: Business Wire)

Secure your home with BLUETTI backup power this winter. (Photo: Business Wire)

Waarom zou u in dit geval niet overwegen om op een slimmere, groenere en goedkopere manier van stroom te voorzien? De aanstaande lancering van BLUETTI EP600 is onmiskenbaar een belangrijk moment voor het bouwen van een back-upstroomsysteem voor het hele huis. Het is een langverwacht model om burgers te helpen met gemak stroomonafhankelijkheid te realiseren en zonder gedoe goed voorbereid te zijn op het onverwachte.

EP600 is een modulair ESS (Energy Storage System) dat een allesomvattende oplossing biedt voor elk gezin om energietekorten op te lossen. Het zit boordevol met een bidirectionele omvormer van 6.000 VA voor wisselstroominvoer en -uitvoer, die 230/400V wisselstroom levert om bijna elk huishoudelijk apparaat te laten werken.

De B500-uitbreidingsbatterij heeft LFP-batterijcellen met 4.960 Wu voor een levensduur van 10 jaar. Elke EP600 ondersteunt tot 16*B500 voor een capaciteit van 79,3 kWu, voldoende om zelfs in de koudste winter te voorzien in alle stroombehoeften voor thuis!

Hoe hoge energierekeningen opvangen met EP600 ESS?

Bij zonsopgang vangt de EP600 het zonlicht op en zet het om in gebruiksklare zonne-energie. Het wordt aanbevolen om zonne-energie en het elektriciteitsnet te gebruiken wanneer de energieprijs laag is. Ondertussen kan het overschot worden opgeslagen voor later gebruik of zelfs worden verkocht aan energiebedrijven om commissies te verdienen. Netstroom kost ‘s middags een aardige cent als er overdag het meeste zonlicht is. Door verbinding te maken met zonnepanelen accepteert de EP600 tot 6000 W zonne-input, dus het volledig opladen van een combo van EP600+2*B500 duurt slechts ongeveer 2,2 uur!

Tijdens piekuren (meestal van 16:00 tot 21:00 uur) kan de EP600 de plaats van het elektriciteitsnet innemen en de enige stroombron van alle apparaten worden, waardoor het een effectieve aanpak is om op de lange termijn hogere elektriciteitsrekeningen te vermijden.

BLUETTI heeft EP600 en B500 officieel uitgebracht op 10 november om 16:00 uur (tijd in Berlijn) in specifieke landen, waaronder Duitsland, Italië, Frankrijk, Spanje en Nederland.

De early bird-prijs van de combo EP600 plus 2 * B500 is $ 8.999 tot 31 december en wordt na de voorbestelling naar verwachting eind november verzonden.

Over BLUETTI

Met meer dan 10 jaar ervaring in de sector heeft BLUETTI geprobeerd trouw te blijven aan een duurzame toekomst door middel van groene energieopslagoplossingen voor zowel binnen- als buitengebruik, terwijl het een uitzonderlijke milieuvriendelijke ervaring levert voor iedereen en de wereld. BLUETTI is aanwezig in meer dan 70 landen en wordt vertrouwd door miljoenen klanten over de hele wereld. Ga voor meer informatie naar BLUETTI online op https://www.bluettipower.eu/.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is. 

Contacts

Jacinda , e-mail: jacinda@bluetti.com , 13040857737

Check out our twitter: @NewsNovumpr