02:15 uur 18-03-2022

Zynga en StarLark vieren het vierjarige jubileum van Golf Rival

’s Werelds op een na grootste mobiele golfgame viert mijlpalen en nodigt spelers uit om de links te raken in nieuwe jubileum-in-game-evenementen

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Vandaag heeft StarLark, een dochteronderneming van Zynga Inc., aangekondigd dat ze het vierjarige jubileum vieren van hun populaire mobiele golfspel met fantasiethema, Golf Rival, met meerdere komende in-game-evenementen voor spelers. Om de opwindende groei van de titel te vieren, deelt StarLark belangrijke mijlpalen van de afgelopen vier jaar met het oog op de toekomst.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20220317005213/nl/

4 Year Anniversary (Graphic: Business Wire)

4 Year Anniversary (Graphic: Business Wire)

Mijlpalen vierjarig jubileum

Golf Rival biedt mobiele golfenthousiastelingen over de hele wereld een met adrenaline gevulde player vs. player (PvP)-competitie gevuld met geweldige momenten zoals dunk shots en trick shots over lange afstanden. Sinds de lancering in 2018 heeft de game de volgende mijlpalen bereikt:

  • Meer dan 30 miljoen gamedownloads tot op heden: En nog steeds groeiende!
  • 5 miljoen wedstrijden op één dag: Een nieuwe mijlpaal bereikt in 2021
  • Meer dan 250 prachtige banen ontworpen: Elke baan biedt spectaculaire landschappen en leuke schotstrategieën op 26 themalocaties over de hele wereld
  • Meer dan 250 speciale ballen: Speciale ballen geven spelers een extra strategielaag voor verschillende baanomstandigheden
  • Doorlopende live-evenementen: Nieuwe content houdt spelers bezig met meer dan 150 uitdagingen, 125 toernooien en 35 Kingdom-seizoenen die tot nu toe zijn gedeeld
  • Meer dan 17 miljoen holes-in-one: Spelers miljoenen redenen geven om te vieren

“We geloven dat Golf Rival een hole-in-one heeft geslagen met spelers omdat het zowel golffans als casual gamers aanspreekt met een competitieve, maar toch fantasiegedreven golfervaring”, zei Henry You, oprichter en algemeen directeur van StarLark. “We willen onze spelers bedanken voor het succes dat we de afgelopen vier jaar hebben behaald en kijken ernaar uit om nog meer plezier aan het spel toe te voegen via dynamische nieuwe content die ons team maakt.”

In-game-evenementen voor het jubileum

Een Golf Rival-jubileumevenement wordt elk jaar gehouden op het oude Isle of Goff, een fictief eilandparadijs in de Golf Rival-wereld waar topspelers komen spelen. Dit voorjaar nemen spelers het tegen elkaar op in twee evenementen die worden gehouden in een deel van het eiland dat voorheen verborgen was door wolken: de majestueuze nieuwe Cloud Sea-golfbaan met uitzicht over de oceaan.

  • Sky Walker-uitdaging: een PvP-uitdaging van 12 ronden op de Cloud Sea-baan die over twee weekenden wordt gehouden (25-28 maart en 2-4 april 2022). Spelers die de uitdaging voltooien, worden beloond met ultieme kastprijzen die een verscheidenheid aan munten, edelstenen, clubkaarten, golfballen en legendarische clubs bevatten.
  • Cloud Nine-toernooi: Voor spelers die de voorkeur geven aan een solo-uitdaging, staat Cloud Sea ook open voor een standalone evenement van 18 holes (26-28 maart, 28-30 maart en 1-4 april 2022). In de wedstrijd kunnen golfers proberen de baan onder de knie te krijgen om nieuwe persoonlijke records te behalen en speciale prijzen te verdienen.

“Ik sta altijd versteld van de passie en toewijding die het Golf Rival-team elke dag weer heeft”, zei Yaron Leyvand, Executive Vice President, Games bij Zynga. “Ze betrekken mobiele golfers over de hele wereld voortdurend bij het creëren van geweldige fantasiegolfervaringen die de kwaliteitslat consequent hoger leggen en onze spelers verrassen en plezieren met elke nieuwe contentversie.”

Ga voor meer informatie over deze en toekomstige in-game-evenementen naar Golf Rival op Facebook.

Opmerking van de redactie:

Voor belangrijke kunst- en uitzendmateriaal, klik hier.

Over Zynga Inc.

Zynga is een wereldmarktleider in interactief entertainment met een missie om de wereld via games te verbinden. Met een enorm wereldwijd bereik in meer dan 175 landen en regio’s, heeft Zynga een gevarieerde portfolio van populaire gamefranchises die meer dan vier miljard keer zijn gedownload op mobiele apparaten, waaronder CSR Racing™, Empires & Puzzles™, FarmVille™, Golf Rival™, Hair Challenge, Harry Potter: Puzzles & Spells™, High Heels!, Merge Dragons!™, Merge Magic!™, Toon Blast™, Toy Blast™, Words With Friends™ en Zynga Poker™. Met Chartboost, een toonaangevend platform voor mobiel adverteren en het genereren van inkomsten, is Zynga een toonaangevend platform van de volgende generatie met de mogelijkheid om programmatische advertenties en opbrengsten op schaal te optimaliseren. Zynga is in 2007 opgericht en heeft zijn hoofdkantoor in Californië en vestigingen in Noord-Amerika, Europa en Azië. Ga voor meer informatie naar www.zynga.com of volg Zynga op Twitter, Instagram, Facebook of de blog van Zynga.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Zynga contactpersoon media:
Jenny Taylor

jetaylor@zynga.com
(310) 849-0648

Check out our twitter: @NewsNovumpr