17:54 uur 21-09-2021

De magische Match-3 mobiele game van Zynga, Harry Potter: Puzzles & Spells, viert eenjarig jubileum

Spelers worden uitgenodigd voor een week vol verrassingen en speciale evenementen ter ere van de mijlpaalgelegenheid

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Vandaag kondigde Zynga Inc. (Nasdaq: ZNGA), een mondiale leider op het gebied van interactieve entertainment, aan dat zijn magische Match-3 mobiele game, Harry Potter: Puzzles & Spells, viert zijn eenjarig bestaan met een volle week met festiviteiten. Vanaf vandaag worden fans van over de hele wereld uitgenodigd om mee te vieren met een zevendaagse reeks in-game geschenken, evenementen, sweepstakes en nieuwe content ter herdenking van de gelegenheid.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20210921005896/nl/

Zynga’s Magical Match-3 Mobile Game, Harry Potter: Puzzles & Spells, 
Celebrates One-Year Anniversary (Graphic: Business Wire)

Zynga’s Magical Match-3 Mobile Game, Harry Potter: Puzzles & Spells, Celebrates One-Year Anniversary (Graphic: Business Wire)

Sinds de lancering in september 2020, heeft Harry Potter: Puzzles & Spells fans verrukt met zijn authentieke wizarding world van puzzels en gameplay. Met meer dan 2.000 puzzelniveaus op de hoofdreis van de speler, blijft het spel spelers uitnodigen om samen te genieten van het plezier en de opwinding van Hogwarts met nieuwe content en evenementen. Zynga, die de reis van spelers in de game in de schijnwerpers zet tijdens dit eerste jubileum, heeft een nieuwe trailer uitgebracht met hoogtepunten van de game.

“We zijn ontzettend trots op de lofbetuigingen en de ontvangst die Harry Potter: Puzzles & Spells heeft ontvangen, maar we zijn nog meer geïnspireerd en geïmponeerd door de spelers die ons op deze reis hebben vergezeld”, zei Yaron Leyvand, Executive Vice President, Games bij Zynga. “We zijn verheugd om deze mijlpaal met de fans te vieren en kijken ernaar uit om samen het volgende hoofdstuk van de game te openen.”

Geïnspireerd door Dudley Dursley’s meest memorabele verjaardag, die deze week begint, zal een nieuw ‘London Zoo’-thema-evenement in de game spelers uitnodigen om ‘cadeaus’ op hun spelbord te verzamelen om beloningskisten te verdienen. Spelers kunnen een kronkelige twist geven aan dit op verjaardagen geïnspireerde evenement door combinaties te maken naast mysterieuze dozen op hun speelbord om de python erin vrij te laten. Vanaf 23 september kunnen spelers deelnemen aan een gekoesterde Hogwarts-traditie met het in-game House Pride Event, puzzels voltooien om punten voor hun huis te verdienen met resultaten die worden bijgehouden in een wereldwijd klassement. Van 22 tot en met 24 september worden spelers die inloggen op de game getrakteerd op een dagelijks in-game jubileumgeschenk om de gelegenheid verder te vieren.

Tijdens de jubileumweek kunnen bezoekers van de Harry Potter: Puzzles & Spells Twitter-, Facebook- en Instagram-kanalen worden uitgenodigd om hun favoriete herinnering aan de game te plaatsen met de tag #PuzzlesAndSpellsAnniversary. Er worden willekeurig drie spelers gekozen die een jubileumprijzenpakket winnen, boordevol in-game valuta, items, power-up-bundels en meer.

In Harry Potter: Puzzles & Spells, betreden spelers een Match-3-avontuur boordevol spreuken, humor, kleur en karakters uit de Harry Potter-serie. Begeleid door de soundtrack en voice-over-opnames van de originele Harry Potter-films, volgen fans een authentieke, mobiele hervertelling van de reis van Harry door de Wizarding World. Terwijl ze onderweg spreuken en speciale bonussen verdienen, lossen spelers Match-3-puzzels op die zijn bevolkt met springende Chocokikkers, fladderende Gevleugelde Sleutels, strijdende tovenaarsschaakstukken en andere onverwachte obstakels en objecten. In de geest van kameraadschap en vriendelijke competitie van Zweinstein, kunnen spelers zich aansluiten bij clubs of zelf clubs vormen met andere fans om contacten te leggen, samen te werken aan puzzelstrategieën, levens te delen en om prijzen te strijden in exclusieve Club-evenementen.

Harry Potter: Puzzles & Spells is wereldwijd te spelen op iOS- en Android-apparaten, evenals op Amazon Kindle en Facebook. Volg ons voor meer informatie, en om contact te leggen met andere fans, op Facebook, Instagram en Twitter, en bezoek de website van de game op www.harrypotterpuzzlesandspells.com.

Ga voor ondersteunende middelen naar: https://www.dropbox.com/sh/haxo6yr1pvx8txl/AAACWl5QigRsekaDgzelwXyVa?dl=0

Over Zynga

Zynga is een wereldmarktleider in interactief entertainment met een missie om de wereld via games te verbinden. Met een enorm wereldwijd bereik in meer dan 175 landen en regio’s, heeft Zynga een gevarieerde portfolio van populaire gamefranchises die meer dan vier miljard keer zijn gedownload op mobiele apparaten, waaronder CSR Racing™, Empires & Puzzles™, Hair Challenge, Harry Potter: Puzzles & Spells, High Heels!, Merge Dragons!™, Merge Magic!™, Queen Bee™, Toon Blast™, Toy Blast™, Words With Friends™ en Zynga Poker™. Met Chartboost, een toonaangevend platform voor mobiel adverteren en het genereren van inkomsten, is Zynga een toonaangevend platform van de volgende generatie met de mogelijkheid om programmatische advertenties en opbrengsten op schaal te optimaliseren. Zynga is in 2007 opgericht en heeft zijn hoofdkantoor in Californië en vestigingen in Noord-Amerika, Europa en Azië. Ga voor meer informatie naar www.zynga.com of volg Zynga op Twitter, Instagram, Facebook of de blog van Zynga.

Over Warner Bros. Games

Warner Bros. Games, een afdeling van Warner Bros. Home Entertainment, Inc., is een vooraanstaande wereldwijde uitgever, ontwikkelaar, licentiegever en distributeur van entertainmentcontent voor de interactieve markt op alle platforms, inclusief console-, handheld-, mobiel- en PC-gebaseerde games, voor zowel interne als externe gametitels. Meer informatie over Warner Bros. Games is te vinden op https://www.wbgames.com/.

Over Portkey Games

Portkey Games, van Warner Bros. Interactive Entertainment’s is een label gewijd aan het creëren van nieuwe ervaringen op het gebied van mobiele en videogames van Wizarding World waarbij de speler in het middelpunt van hun eigen avontuur zal staan. De game is geïnspireerd door de originele verhalen van J.K. Rowling. Portkey Games biedt spelers de mogelijkheid om hun eigen keuzes in de verhaallijn te maken en de sfeer van de Wizarding World te gebruiken om nieuwe en unieke ervaringen te creëren. Het label werd opgericht om gamers en fans nieuwe game-ervaringen te bieden waarmee ze zich kunnen onderdompelen in de magie van de Wizarding World, waar ze hun eigen, magische Wizarding World-verhaal kunnen definiëren.

WIZARDING WORLD, HARRY POTTER Publishing Rights © J.K. Rowling. HARRY POTTER: PUZZLES & SPELLS, PORTKEY GAMES, WIZARDING WORLD en HARRY POTTER karakters, namen en gerelateerde aanduidingen © en ™ zijn handelsmerken van Warner Bros. Entertainment Inc.™ Zynga Inc. Alle rechten voorbehouden.

WB-SCHILD: ™ & © Warner Bros. Entertainment Inc. (s21)

Regels voor sweepstakes

*Geen aankoop vereist; dit vergroot de kansen niet. 18+ inwoners van de VS. 9/22/21-9/29/21 PT. Onderworpen aan officiële regels op https://zynga.social/HPM3Anniversary; zie voor kansen, prijsdetails en beperkingen. Leeg laten daar waar verboden. Sponsor: Zynga.

Toekomstgerichte uitspraken

Dit persbericht bevat toekomstgerichte uitspraken met betrekking tot, onder andere, gamefuncties, en tijdelijke evenementen en promoties in Harry Potter: Puzzles & Spells. Toekomstgerichte uitspraken omvatten vaak woorden zoals ‘perspectief’, ‘verwacht’, ‘gepland’, ‘van plan zijn’, ‘zullen’, ‘anticiperen’, ‘geloven’, ‘target’, ‘verwachten’, en andere uitspraken in de toekomende tijd die in het algemeen toekomstgericht zijn. De verwezenlijking of het succes van de zaken zoals beschreven door dergelijke toekomstgerichte uitspraken omvatten belangrijke risico’s, onzekerheden en veronderstellingen. In dergelijke toekomstgerichte uitspraken, die gebaseerd zijn op informatie die ons ter beschikking stond op de datum van dit bericht, moet geen overmatig vertrouwen worden gesteld. Wij gaan geen verplichting aan om dergelijke uitspraken te actualiseren. Meer informatie over deze risico’s, onzekerheden en veronderstellingen is of zal in meer detail worden beschreven in onze publieke deponeringen bij de Securities and Exchange Commission (de “SEC”), waarvan kopieën verkrijgbaar zijn op onze website voor investeerdersrelaties op http://investor.zynga.com of de website van de SEC op www.sec.gov.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Dana Whitney

dwhitney@zynga.com

Alexa Grandolfo

agrandolfo@zynga.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr